Вт, 2024-03-19, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Актриса Чулпан Хаматова в интервью ВВС впервые внятно ответила на будоражащие общество вопросы о своем отношении к нынешней российской власти.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Наверное с каждым современным человеком, в наше время загруженным различными делами и очень уставшими от них, может случиться очень  неприятная ситуация, когда вместо копировать информацию с флешки он нажимает форматировать.



Через Тимошенко "ЄС заморозив першу угоду про асоціацію з Україною, Рада Європи вимагає її звільнення, уряд ФРН теж чинить тиск на Януковича.



10 квітня мінлива хмарність, уночі та вранці місцями невеликий дощ із мокрим снігом, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +6...+8 градусів.



Бомбардування яйцями давно і міцно увійшло до арсеналу "брудних" засобів вираження політичного протесту, однак 6 квітня воно стало справжнім шоу для грецьких телеглядачів у прямому ефірі, а крім того, набуло місцевого колориту, бо метальники додали до яєць йогурт.



У Дніпропетровську на деяких дорогах ще на початку квітня виділили окремі VIP-смуги для чиновників, депутатів та міліції. Тепер стало відомо, що міліція відмовилася від таких смуг, але чиновники розлучатися з такими смугами відмовляються.



Зрение человека очень важно для каждого, однако, постоянная работа за компьютером, а также экология и старение самого человеческого организма очень часто способствуют его ухудшению.




Через два тижні в столичному зоопарку відбудеться офіційне відкриття нового сезону. Зараз там активно все прибирають і ремонтують вольєри, а от звірів якось замало.



В Україні на державному рівні відсутній комплексний захист прав людини у трудовій сфері. Інцидент із судном "Фаїна" упродовж 2008-2009 рр., коли українські моряки потрапили в полон до сомалійських піратів, демонструє слабкість і дисфункцію держави в забезпеченні правової охорони праці.




Президент західноафриканської держави Малі Амаду Тумані Туре пішов у відставку. Отже, у військових, що повалили його внаслідок державного перевороту, з’явилася можливість виконати домовленість і відновити в країні цивільне управління.




Іран не припинить збагачувати уран і не закриє ядерний об'єкт Форду. Про це заявив сьогодні інформаційному агентству ISNA керівник Організації з атомної енергії ІРІ (ОАЕІ) Ферейдун Аббасі Давані.



Минулими вихідними відбулося 7 з 8 матчів 26-го туру української Прем'єр-ліги. Головною подією стало протистояння у Донецьку лідерів чемпіонату - київського Динамо та місцевого "Шахтаря", яке завершилось на користь "Гірників".





Фізики з Нідерландів і США створили квантовий комп'ютер на основі алмазу, в якому кубіти були представлені гібридною системою.



Харків'яни зможуть оформляти документи на землю в режимі онлайн і без участі чиновників. Харківську область і Севастополь вибрали майданчиком для експерименту - впровадження технології з оформлення документації на земельні ділянки.



Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко може бути причетна до трьох вбивств, вважають у Генпрокуратурі. Раніше перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що ГПУ перевіряє інформацію про її можливу причетність.



Яхта "Скорпіус", яка щойно замкнула навколосвітку навколо Антарктиди, не змогла зайти на полярну станцію Беллінсгаузена, щоб поповнити запаси палива, і піде до міста Ушуайя.