Вт, 2024-03-19, 04:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





У Луцьку пластуни сьогодні відзначили 100-ліття першої Пластової присяги. Урочистості відбулися в Луцькому замку.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Каждый житель Европейского союза, а также Украины, который решит посетить Российскую Федерацию, например город Санкт-Петербург, должен хорошо понимать, что нужно найти надежный обмен валюты.



Авторитетне інтернет-видання Travelers Digest склало рейтинг туристичної привабливості світових міст залежно від привабливості їхніх мешканок.

 

Астролог вважає, що майбутня п'ятниця, яка випадає на 13-те число, може бути неспокійним днем, пов'язаним з аваріями і конфліктами.

 

Тюремна влада Каліфорнії в середу, 11 квітня, 12-й раз відмовила в достроковому звільненні відомому серійному вбивці Чарльзу Менсону.

 

Римський суд ухвалив рішення звільнити колишнього голову Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова, повідомив лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін.



13 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ і грози, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +15...+17 градусів.





Представники Комітету опору диктатурі (КОД) проводять в центрі Львова акцію "Чистий четвер без брудної влади".


В связи с угрожающим ростом числа онкологических заболеваний кожи в Украине начали готовить онкодерматологов для дистанционной диагностики меланомы. С 9 апреля первая группа врачей из 15 человек со всей страны приступила к занятиям в Институте дерматологии и косметологии Ольги Богомолец.




У "Записках українського самашедшого" я це описала і сказала: "А що — буде хороший гетьман". По-сучасному кажучи, президент. "Принаймні, - додала я, - він послав би їх всіх у нокаут".



Президент Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні Президент Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні прибув до Львова, і стане однією з головних дійових осіб на церемонії відкриття міжнародного аеропорту.





Виступ гурту "Тартак" 17 травня в рамках цьогорічних Днів студентської культури у польському місті Люблін скасували через пісні гурту про УПА.




"Регіонали" продовжують вносити зміни до закону про вибори - але не через парламент, який минулої осені ухвалював цей самий закон консенсусом влади й опозиції, а через Конституційний Суд України.


За підсумками конкурсу "Винахід року" найкращим молодим науковцем України став харків'янин Олександр Мірошник. Доцент кафедри комп'ютеризації та інтегрованих технологій Харківського університету сільського господарства ім. П. Василенка надіслав на конкурс з десяток корисних у побуті винаходів.




Рудий кіт вже став справжньою зіркою в Інтернеті. Відео за його участю на YouTube за кілька днів подивилися понад 200 тисяч користувачів.




Бізнесмен Рінат Ахметов обіцяє не допустити руйнування архітектурного обличчя Андріївського узвозу і підтверджує відмову компанії "ЕСТА" Холдинг" від будівництва на цій вулиці офісного центру.




Землетрус у майже дев'ять балів сколихнув узбережжя Індійського океану. Паніка на вулицях, масова евакуація та попередження про цунамі – у списку тих, кому загрожує висока хвиля, опинилося майже два десятки країн.