Вт, 2024-03-19, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



17 квітня в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий, а вдень короткочасний дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +14...+16 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-04-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Саудівській Аравії підліткам-гомосексуалістам, прихильникам субкультури емо та дівчатам, які віддають перевагу хлопчачому стилю одягу, заборонили відвідувати школи та вищі навчальні заклади.



В наше время в Украине очень часто фиксируются факты коррупции в милиции, ГАИ и органах власти.




У найближчі два роки компанія Maserati випустить три нові моделі для різних сегментів ринку. Такі кроки здійснюються в рамках стратегії з розвитку бренду.



Тисяча кубометрів газу в США на минулому тижні коштувала близько 70 доларів, що є найнижчим рівнем за останні 10 років.




У віддаленій печері в американському штаті Нью-Мехіко виявили раніше невідомий вид бактерій, який живе в умовах повної ізоляції від зовнішнього світу протягом як мінімум останніх 4 млн років.



Современный мир уже трудно представить без всемирной сети Интернет, так же, как большинству людей свою жизнь без виртуальных сетей.




Скандал з надмірно бережливими американськими агентами, які скористалися послугами жриць кохання в Колумбії, набирає обертів.



Кожен п'ятий британець з капіталом понад 250 тисяч фунтів стерлінгів (398 тисяч доларів) замислюється про життя за кордоном, оскільки втомився від криміналу, поганої погоди і дорожнечі.




Норвезький терорист Андерс Брейвік, обвинувачений у вбивстві в 2011 році 77 осіб, заявив, що не вважає себе винним.



16 квітня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +16...+18 градусів.