Вт, 2024-03-19, 10:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Платіжна система "Яндекс.Гроші" почала безкоштовно видавати користувачам банківські картки MasterCard.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Работающий в США физик Дмитрий Крюков сумел доказать свою невиновность в суде о нарушении им правил дорожного движения, использовав силу физики и математики.



В наше время каждый житель Европейского Союза перед тем, как покупать автомобиль, сначала заказывает себе тест.



Норвезький терорист Андерс Брейвік, якого почали судити в Осло, у вівторок виступив на слуханнях із заявою.



18 квітня хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +13...+15 градусів.



Государственный секретарь США Хиллари Клинтон после окончания саммита Америк была замечена в кубинском ночном клубе La Havana в колумбийском городе Картахена.



За несколько минут до окончания интернет-аукциона на сайте eBay по продаже автомобиля, ранее принадлежавшего канцлеру Германии Ангелы Меркель, машину сняли с торгов.



Південноукраїнська атомна електростанція (Южноукраїнськ, Миколаївська область) 16 березня о 20.33 відключила два енергоблоки через руйнування ізолятора основного трансформатора 2-го енергоблоку й обрив високовольтної лінії.




Сьогодні, 17 квітня, Європейський суд з прав людини розпочне розгляд скарги екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який вважає незаконним свій арешт і утримання під вартою.




Попри скорочення службового автопарку, затіяне прем'єр-міністром Миколою Азаровим, гараж чиновників приголомшує масштабами.




Рейтинг президента США Барака Обами на 9 процентних пунктів вищий за рейтинг його головного конкурента - лідера передвиборної гонки серед республіканців, екс-губернатора Массачусетса Мітта Ромні.


У понеділок ввечері відбулися заключні поєдинки 27 туру української Прем'єр-ліги. У поєдинках лідируючої групи команд сюрпризів помічено не було, а от у боротьбі за право залишитися в елітному дивізіоні ситуація загострилася істотно.



У Києві з'явилося перше кафе, у якому відвідувачі платять лише за час перебування в закладі. Решта послуг: кава чай, Wi-Fi – безкоштовні.




Французький посол з прав людини Франсуа Зімере відвідає процес над екс-прем'єром України Юлією Тимошенко і запросив зустріч із нею.



Телепроект засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа під назвою Світ завтра (The World Tomorrow) стартує у вівторок на телеканалі Russia Today (RT).



Американські геологи знайшли на Марсі скляні дюни. Об'єктом дослідження виступали так звані темні регіони Марса - плями на поверхні Червоної планети з низьким альбедо.




Корпорація Microsoft випустить версію Skype, яка буде працювати у браузері, не вимагаючи від користувача встановлення плагінів та іншого додаткового ПЗ.




Судно Німеччини, що перебуває в Середземному морі, на борту якого, ймовірно, знаходиться партія зброї, призначеної для Сирії, прямує до берегів Туреччини.




Четверо журналістів американського інформаційного агентства Associated press (AP) отримали престижну Пулітцерівську премію в номінації "За видатне розслідування".