Вт, 2024-03-19, 12:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Колишні заступники екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ініціювали серед працівників МВС збір коштів для відшкодування збитків, завданих екс-міністром внаслідок святкування Дня міліції в 2008-2009 роках.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Державна наукова установа (ДНУ) "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" уклала низку угод на видання шкільних підручників на загальну суму 39,11 млн грн. Найдорожчою виявилася "Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою 1 клас" – 506 грн/екз.



У Києві триває виставка картини "Останній день Ради". На полотні зображена охоплена вогнем Верховна Рада з депутатами, що вистрибують від безвиході з вікон парламенту.



Основними перешкодами на шляху поліпшення інвестиційного клімату в Україні є корупція, судова і податкова системи, адміністративні бар'єри.



19 квітня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень дощ, місцями грози, вітер південно-східний, 7-12 м/сек., вдень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +15...+17 градусів.




Природний газ - один з "локомотивів" російської економіки, пише Financial Times. Але що коли бум видобутку сланцевого газу похитне російське панування? - запитує журналіст Хав'єр Блас.

секреты тибетской медицины

 

В современном мире, когда границы стран и расстояние между ними уже практически ничего не значат, так как мир виртуально объединяет Интернет, а физически различные авиалинии, разные народы могут пользоваться достижениями один одного в разных областях науки и медицины.





Водоспади Ігуасу, одна з найвизначніших туристичних пам'яток Бразилії, які нещодавно увійшли до переліку 7 нових чудес світу, пересохли через тривалу посуху.





Мінімальна вартість проїзду в київському таксі зросте до 65 грн, а кілометр проїзду незабаром буде коштувати 11 грн.


Бронзовий призер Олімпіади-2008, непереможний український суперважкоатлет В'ячеслав Глазков визначився зі своїм наступним суперником. 27-річний луганець зустрінеться 1 травня в Москві на арені "Динамо" в Крилатському з 28-річним нігерійським боксером Гбенгою "Bang Bang" Олоукуном.



29 червня на Софійській площі Києва відбудеться концерт Пласідо Домінго. Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов погодив проведення концерту на Софійській площі, підписавши відповідне розпорядження.



После долгой холодной и снежной зимы наконец-то наступили теплые дни, а значит свою актуальность опять получили новости велоспорта.



Держчиновники найвищих рангів почали оприлюднювати свої декларації про доходи. Першими про зароблене, куплене і продане в 2011 році розповів Віктор Янукович і керівництво Адміністрації президента. Відзвітувати встигли і деякі міністри.



Обсуждают групповую оргию, произошедшую две недели назад на тель-авивском пляже Буграшов. Там среди бела дня отдыхающие в течение длительного времени вынуждены были наблюдать, как полуобнаженная женщина по очереди занимается сексом с несколькими мужчинами.




Китай підтверджує свій суверенітет над островами Дяоюйдао (японська назва Сенкаку – ред.) і вважає неприйнятними плани токійської префектури купити частину цієї території.



Україна є однією з найбільш корумпованих країн Європи. Так, за показниками поширення корупції та хабарництва Україна посідає 24-те, передостаннє місце в Європі. Про високий рівень корупції в Україні та відсутність боротьби з нею кажуть і в ЄС та НАТО.