Вт, 2024-03-19, 04:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Від моменту, коли він став президентом у 2007 році, жоден французький президент у сучасній історії не був об’єктом такої відвертої нелюбові, як Ніколя Саркозі.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Хоча зима вже і залишилася позаду, а вже зовсім скоро в Україні настане літо, але,незважаючи на  це, слід зазначити, що зараз настав найкращий момент, щоб придбати електричний котел у свій будинок.



Американские специалисты выяснили, что после просмотра представителями сильного пола футбольных матчей уровень насилия в семье может достигать 10%.


 

Иногда случается ситуация, что вам нужно срочно позвонить по делам, а счет на мобильном телефоне пуст. Тогда у некоторых людей может возникнуть паника из-за того, что они не знают как им быть в данной ситуации.



Колишній прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заявив у суді, що так звані "секс-вечірки" у нього вдома були лише "жартівливими іграми".



Після багатогодинних обговорень Радбез ООН погоджував текст резолюції, що передбачає збільшення кількості міжнародних спостерігачів в Сирії з 30 до 300.



Партія "Батьківщина" вимагає негайного допуску захисника екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергія Власенкa або інших народних депутатів з фракції "БЮТ-Батьківщина" до екс-прем'єра.



На сьогоднішній день в Україні знову прокинувся шалений попит на підробні документи, зокрема на посвідчення водіїв, дипломи про закінчення ВИШів та меддовідки.



22 квітня в Києві мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +8 ... +10 градусів, удень +17 ... +19 градусів.



"Ми будемо шукати фінансову підтримку для проведення виборів, але таким чином, щоб "іуд"в комплекті з цією допомогою більше не було", - заявила вона.



Нарколепсія - хвороба нервової системи, яка проявляється нападами раптового засинання, нічними кошмарами і галюцинаціями. Особливе зростання кількості хворих дітей відзначено в Швеції, Норвегії та Ірландії.



У Міністерстві регіонального розвитку та будівництва заявили про необхідність підвищення тарифів на вивезення сміття для населення. На думку чиновників, їх слід підвищити щонайменше вдвічі.



На СТБ сталася ще одна трагедія: наприкінці березня керівника проекту "Моя правда" на телеканалі СТБ Ярославу Мацієвську було виявлено мертвою в орендованій квартирі у ванній кімнаті.




Президент Південного Судану Салва Киїр наказав вивести війська із захопленого прикордонного району Хегліг, де знаходяться нафтові родовища. Цей район належить північній частині Судану.


Перевезення Юлії Тимошенко була схоже на спецоперацію.У Власенка є сумніви, що Тимошенко доставили в лікарню з її згоди, інформація щодо ситуації навколо лікування екс-прем'єра Тимошенко з вуст представників влади і опозиції звучить прямо протилежно.



Маріупольський "Іллічівець" здобув перемогу в матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги над "Олександрією" з рахунком 2:0.