Вт, 2024-03-19, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Львові тиждень триватиме фестиваль угорської культури та виноробства  "Magyar Fest". З 29 квітня до 6 травня у Львові на площі перед палацом Потоцьких відбудеться перший в Україні фестиваль "Дні культури та виноробства Угорщини".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі вже продано 95 відсотків квитків. Про це на зустрічі із журналістами у Києві заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.



На Сонці найближчим часом можуть утворитися чотири магнітні полюси, що може викликати тимчасове похолодання на Землі.



В новосибирском торгово-выставочном центре "Манхэттен" 23 апреля открылись "Дни тибетской культуры". В гости к сибирякам приехали тибетские монахи.



23 апреля в Великобритании открывается Всемирный шекспировский фестиваль, входящий в программу лондонской Культурной Олимпиады.



Величезну "змієподібну істоту" вистежив ехолот на дні знаменитого шотландського озера Лох-Несс. Зафіксувати показання приладу на свій мобільний телефон вдалося 43-річному капітану з Форт-Августа Мартіну Аткінсону.



Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський, який зазнав ушкодження у грі з "Волинню", найближчим часом вирушить на обстеження до Німеччини.



Розв'язанню проблем у питаннях, пов'язаних з упорядкуванням функціонування російського Чорноморського флоту в Україні, заважає низький рівень українсько-російських стосунків.



В наше время многие любители игры в покер очень часто играют в нее в Интернете. Стоит отметить, что большинство таких людей играют в покер онлайн бесплатно, однако, есть люди, которым этого мало.



24 квітня в Києві мінлива хмарність, вночі місцями невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +19...+21 градус.



У Криму внаслідок зіткнення вантажного мікроавтобуса Mercedes Sprinter і маршрутки "Газель" загинули 6 людей, ще 10 постраждали (семеро з них у тяжкому стані).



Прем'єр Микола Азаров вважає за можливе почати процес відновлення й реабілітації територій Чорнобильської зони, які постраждали від радіації.



"Я уже сейчас пробую свои силы в писательском ремесле, - признался 22-летний актер. - Не знаю, получается ли у меня что-нибудь. Когда я пишу, то отношусь к себе очень критично и нередко выбрасываю все".



На минувшей неделе в журнале Los Angeles Weekly был опубликован TOП-20 самых сексуальных представительниц мира музыки "всех времен"



Біля узбережжя єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх з'явилася акула. Хижачку завдовжки 2,5 метра уже неодноразово бачили в небезпечній близькості від пляжів Наама-Бей.



В Саратовской области разгорается скандал вокруг то ли факта педофилии, то ли отсутствия взаимопонимания между российскими народами и культурами по вопросам семейной жизни.