Пт, 2024-03-29, 14:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Депутати Львівської міської ради вдруге винесли ухвалу про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території Львова. За відповідне рішення проголосувало 74 депутати ЛМР.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Німеччині дуже серйозно сприймають і засуджують висновок Тимошенко. Більш того, члени кабінету Ангели Меркель відмовляються їхати на гру німецької збірної, яка відбудеться в Харкові в рамках Євро- 2012.





Правозахисники заявляють, що катування і смертельні випадки стають ледь не повсякденним явищем у вітчизняних виправних закладах та ізоляторах тимчасового утримання.


Монтажні роботи по зведенню арки нового конфайнмента над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції в Прип'яті (Київська обл) розпочато в четвер.




Посольство України в Берліні поінформовано про те, що Ґаук не прийме запрошення на зустріч президентів країн Центральної Європи, яка відбудеться в Ялті.




Голова представництва ЄС у Бєларусі Майра Мора, яка залишила Мінськ наприкінці лютого на вимогу бєларуської сторони, знову взялася до виконання своїх обов'язків.




В Україні офіційно скасували плату за з'єднання в розмовах по мобільному. Про це йдеться у нещодавно затверджених Кабміном нових правилах надання телекомунікаційних послуг.



25 квітня Вищий господарський суд України скасував постанову апеляційної інстанції і залишив у силі заборону Господарського суду Києва на проведення будівельних, експлуатаційних робіт.



Новий легковий флагман представила компанія Jaguar на Пекінському автосалоні. Седан XJ у версії Ultimate отримав не тільки оновлену зовнішність і розкішний салон, але і новий компресорний бензиновий мотор потужністю 340 кінських сил.





"Янукович керує Україною ніби республікою Радянського Союзу".



27 квітня мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +25...+27 градусів.




Український омбудсмен Ніна Карпачова підтвердила наявність тілесних ушкоджень у екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.


 

Останніми роками українське суспільство проявляє досить значну політичну активність, а тому люди постійно хочуть знати останні новини України.



Агентство S&P понизило до "негативного" прогноз по долгосрочному рейтингу Индии ВВВ - в иностранной и местной валютах.



Полный состав жюри 65-го Каннского международного фестиваля, проходящего с 16 по 27 мая, объявлен в среду на официальном фестивальном сайте.



Вслед за скандалом с участницей конкурса Мисс Канада, оказавшейся трансгендером, вспыхнул новый скандал: Карлина Дюран, победившая в конкурсе красоты и получившая титул Мисс Доминиканская республика, лишилась короны.



Многие современные люди очень часто дарят друг другу подарки — на день рождения, свадьбу, личный праздник или новоселье, или же просто так.



Росспоживнагляд завершив перевірку четвертого українського підприємства, "Дубномолоко", яке має намір постачати сир на ринок РФ.



26 квітня, в день 26-х роковин катастрофи на ЧАЕС, над четвертим енергоблоком станції почнеться будівництво нового саркофагу, який вже 2015 року має ізолювати зруйнований реактор від довкілля.



Многие люди с приближением лета все больше задумываются о том, как застраховать мотоцикл.