Вт, 2024-03-19, 09:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Україна опинилась на другому місці у Європі після Греції за розміром боргів населення перед банками, повідомили у компанії KreditMarket. Так, лише за минулий рік населення позичило у фінустанов близько 7,1 млрд грн.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



4 травня о 16.00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка ікон подружжя молодих художників Софії Атлантової та Олександра Клименка.




Німецькі лікарі клініки "Шаріте" звернулися до президента Віктора Януковича з пропозицією дозволити екс-прем'єр міністру Юлії Тимошенко лікуватися за кордоном.




В Україні починається друга хвиля економічної кризи, заявив колишній глава Держфінпослуг Віктор Суслов. За його словами, весь минулий рік вітчизняна промисловість показувала зростання 10,3%, а в першому кварталі 2012-го вона зросла лише на 0,9%.




Володимир Сорока вийшов у півфінал чемпіонату Європи з дзюдо у другий день змагань. Українець у ваговій категорії до 73 кг уже здобув три перемоги у своїй підгрупі.



Генеральний директор Угорської нафтогазової компанії (MOL) Жолт Ернаді підтвердив, що компанія виходить із проекту спорудження міжнародного газопроводу Nabucco. Про це він заявив після зборів акціонерів компанії.



Близько 40 тис людей зібралися напередодні перед будівлею суду в Осло, де проходять слухання над Брейвіком, і виконали популярну пісню Ліллебйорна Нільсена "Діти веселки", яку терорист ненавидить.


Посол Німеччини Ганс-Юрґен Гаймзьот заявив про малу ймовірність того, що Угоду про асоціацію з Україною буде підписано."У нинішній ситуації українській владі потрібно з'ясувати, що сталося під час примусового транспортування пані Тимошенко в лікарню. Не можна, щоб ті обвинувачення, які прозвучали, не були розслідувані".



У центрі Миколаєва застрелено бізнесмена Анатолія Баталова. Про це повідомили в прес-службі міліції Миколаївської області.



Збірна України - аутсайдер групи "D" на домашньому чемпіонаті Європи. Таку думку британському журналу World Soccer висловив нападник збірної України та київського "Динамо" Андрій Шевченко.





Європейські банки виводять кошти з України, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи розширене засідання уряду.



Керівник одного з провідних українських банків України Олександр Дубілет виступає проти використання готівкових грошей в українських школах.





Сьогодні у Львові пройшли заходи з вшанування жертв масових депортацій українців у XX столітті та 65-х роковин початку операції "Вісла".




У Києві прихильники опозиційних партій провели акцію "За Україну без репресій". Вранці прихильники партій "БЮТ-Батьківщина", "Фронт Змін", Народного Руху України зібралися на Європейській площі і о 10.00 почали піший похід.



Персональна виставка картин української художниці Галини Москвітіної пройде з 25 квітня до 7 травня в галереї Alexandrе Gertsman Contemporary Art Gallery на Бродвеї в Нью-Йорку.



По меньшей мере, 27 человек пострадали в результате серии взрывов в Днепропетровске, в числе пострадавших - 9 детей. По разным данным, произошло от 4 до 10 взрывов самодельных взрывных устройств.


 
Израиль – поистине удивительная страна. Посетить этот уголок Земли изъявляет желание огромное количество людей из разных стран мира. Какие места следует посетить, приезжая в Израиль?



Польський суд засудив громадянина України за неправомірне отримання візи до півроку тюрми умовно з випробувальним терміном два роки.



Засідання Верховної Ради оголосили відкритим. Зареєструвався 301 депутат. БЮТ блокує парламент.



28 квітня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.



Голландский судья решил, что запрет на посещение "кофешопов", где продается марихуана, для иностранных туристов, законен.




Співробітники податкової служби навідуються у помешкання колишніх співробітників телеканалу Тві. Як повідомляють джерела, останніми днями податківці завітали до двох журналістів телеканалу, які звільнилися.


 

Как известно, охота на лося – это дело непростое, и обычно оно требует от охотников большого мастерства, высоких навыков и умения работать слаженно.