Вт, 2024-03-19, 10:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Якщо ви шукаєте в Україні якісні переклади Львів вам тоді підходить для цього найкраще.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Національний банк України зробив чергову спробу встановити тотальний і необмежений контроль над безготівковими розрахунками та платіжними системами на території України



Місія МВФ під керівництвом Кріса Джарвіса відвідає Україну з 21 по 28 травня. Відповідну заяву зробив сьогодні у Києві постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні (МВФ) Макс Альєр.



Лікарі відкинули будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україні, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики.



29 квітня невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, вдень +28...+30 градусів.




Київський районний суд Харкова до 21 травня відклав розгляд справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".


Віктор Янукович віддячив Едуарду Ставицькому за допомогу за Межигір'я, віддавши йому міністерське крісло Миколи Злочевського. Останнього гарант відправив до Клюєва. На нових посадах Ставицький торгуватиме надрами і зароблятиме на вибори, а Злочевський розбудовуватиме РНБО.



Японским ученым-океанологам удалось пробурить самую глубокую подводную скважину в мире.

Что и говорить, собственный дачный дом требует постоянного труда и работы над ним, для того, чтобы его внешняя сторона выглядела, по меньшей мере, достойно.





Міністр закордонних справ Канади Джон Берд закликає владу України не використовувати вибухи в Дніпропетровську як привід для обмеження "фундаментальних свобод".




27 квітня, в Челябінську (Росія) проходить другий день чемпіонату Європи з дзюдо.



В суботу, 28 квітня, в 10.00 Київський районний суд Харкова розпочав слухання по суті кримінальної справи по звинуваченню екс-прем'єра Юлії Тимошенко в злочинах у зв'язку з діяльністю корпорації "Єдині енергетичні системи України".




У п'ятницю, 27 квітня, наставник "Шахтаря" Мірча Луческу не зміг висловитися на прес-конференції після неоднозначної перемоги підопічних у матчі півфіналу Кубка України проти "Волині".





В Європі скоро надійде у продаж повноцінний замінник м'яса, який на 100% складається з овочів.

  Вчора 27.04.2012 в приміщені Музею театрального, музичного та кіномистецтва України (вул. Івана Мазепи 21, корп. 26, на території Києво-Печерської Лаври) відбулися посиденьки українського гурту "Шпилясті кобзарі" з нагоди святкування року творчої діяльності колективу, повідомляє журналіст Голос UA на РФ Олена Мазур, яка також пропонує читачам нашого сайту відео цього дійства.





З 28 квітня до 1 травня у центрі Львова на площі Ринок буде проходити V свято Дня батяра.



Донецький "Шахтар" вийшов у фінал Кубка України, обігравши в півфіналі з рахунком 3:4 луцьку "Волинь".