Вт, 2024-03-19, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Пенсіонерка з Німеччини 1 травня 1996 року вирішила, що може прожити і без грошей. Зняла всі заощадження з банківського рахунку та віддала їх на доброчинність.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-04-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У порівнянні з лютим, у березні в столиці середня ціна квартир, вперше виставлених на продаж, знизилась на 11,7% до 1862 доларів. При цьому число пропонованих до продажу квартир зросла на 5,8% - до 15 981.






У Костянтинівці Донецької області було побито американських волонтерів з Корпусу миру.




Російський кінофільм "Матч смерті" дебютував у вітчизняному прокаті зі скандалом. Атака невдоволених рішенням Держкіно дозволити показ стрічки українців на кінозал, де відбувалася прем'єра, була відбита "Беркутом".



От разрядов молний, особенно во время продолжающегося с июня по сентябрь сезона муссонных дождей, в Индии ежегодно гибнут сотни людей. Большинство жертв обычно приходится на граничащий с Западной Бенгалией равнинный штат Бихар.




Пором, на борту якого перебувало близько 250 пасажирів, затонув у річці Брахмапутра в штаті Ассам на північному сході Індії в результаті шторму.




Європейська футбольна федерація (УЄФA) може перенести проведення запланованого на початок цього літа фіналу чемпіонату Європи з футболу на інший рік через ситуацію в Україні.



На прошлой неделе, когда Израиль отмечал 64-й День Независимости, верховный комиссар ООН по правам человека Нави Пиллай внесла еврейское государство в список стран, где ограничивают деятельность правозащитников.



В израильской больнице "Бейлинсон" в Петах-Тикве проведена уникальная операция по имплантации искусственного сердца. Радиостанция "Коль Исраэль" сообщила, что впервые в Израиль искусственное сердце имплантировано в качестве самостоятельного постоянного органа.




У Міністерстві закордонних справ України повідомляють, що президенти ряду європейських країн заздалегідь повідомили українську сторону, що не візьмуть участь в саміті Центральної Європи в Ялті з різних причин.




1 травня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +29...+31 градусів.



Перевірка прокуратурою харківської області заяв Юлії Тимошенко про заподіяння їй насильства не підтверджує інформацію екс-прем'єра.




Сім осіб, у тому числі, троє дітей, загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Нью-Йорку, коли мікроавтобус вилетів з траси і впав на території місцевого зоопарку.



Большинство выходцев из Азербайджана, которых судьба забросила в другие, а иногда и очень далекие от родины страны, всегда внимательно следят за новостями в Баку.



Главный тренер национальной сборной России по футболу Дик Адвокат заявил, что покинет команду по окончании чемпионата Европы, который состоится летом этого года на зеленых полях Украины и Польши.



В наше время у многих людей вызывает депрессию просмотр телевизора, а особенно информационных программ.



Кримінальні справи щодо вибухів у Дніпропетровську в п'ятницю та про вибух у цьому місті минулого року об'єднані в одне провадження.



У Міністерстві закордонних справ України сподіваються, що інформація німецьких ЗМІ про те, що нібито канцлер ФРН Ангела Меркель думає над "політичним бойкотом" Євро-2012 в Україні в зв'язку з ув'язненням екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, є неправдивою.



Президент Совета еврейских организаций Франции Ришар Праскье оказался под огнем критики французских СМИ после того, как высказал свое мнение о возможной победе кандидата в президенты Франции Франсуа Олланда.



В современном мире многие люди работают в тех отраслях бизнеса, знания в которых у них не особенно глубокие. Особенно подобная тенденция относится к секретарям и помощникам.



Неизвестные террористы атаковали объекты силовых структур в сирийском городе Идлиб утром 30 апреля. По предварительным данным, в результате серии взрывов погибли, по меньшей мере, двадцать человек.



В столице Украины очень многие люди часто переезжают с одного места проживания на другое, так как многие не имеют своего жилища, а арендуют его.