Ср, 2024-04-24, 09:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Главным сайтом для российских пользователей Интернета, посещение которого каждый день уже стало обычным делом, стала в последние годы социальная сеть В контакте.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Уряд України найближчим часом розгляне програму виплат знецінених вкладів в Ощадбанку колишнього СРСР у 2013-2015 роках, повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров.



Купить газовый котел в Луганске в последние годы выгоднее и удобнее стало через Интернет. Именно поэтому большинство луганчан в основном ищут себе новые котлы во всемирной паутине.



Минулого тижня Міністерство енергетики та вугільної промисловості України продемонструвало представникам медіа скандальну самопідйомну бурову установку (СПБУ) "Петро Годованець" (West Juno), яку Україна придбала за 400 млн дол.



Розмір відкату у сфері державних закупівель за останні вісім років збільшився більш ніж утричі і наразі сягає 60%, заявив президент творчого об'єднання "ТОРО" - контактної групи в Україні "Transparency International" Олексій Хмара.




Харківський "Металіст" продовжує підніматися у топ-групу рейтингу футбольних клубів світу за версією Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS).


Продовжує свій успішний хід до верхівок рейтингів В'ячеслав Глазков. Не знаючому поразок на професійному рингу 27-річному українському боксеру в Москві, на арені "Динамо" в Крилатському, протистояв 28-річний нігерієць Гбенга "Bang Bang" Олоукун. Українець нокаутував опонента в 7 раунді.



Європейський комісар з питань торгівлі Карл де Гюхт також заявляє про намір не відвідувати проведення в Україні Євро-2012 "в нинішніх умовах".


У четвер о 00:20 в Пустомитівському районі на залізничному перегоні Борщовичі-Підбірці, під час руху вантажного поїзда зійшли з рейок 10 вагонів, з яких 7 перекинулися (4 цистерни з дизпаливом, 1 цистерна з бензином і 2 порожніх вагони).



4 травня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, грози, вітер південний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +26...+28 градусів.




Польща вважає неадекватною реакцією заяви окремих країн про бойкот чемпіонату Європи з футболу-2012 в Україні у зв'язку із ситуацією з демократією.




На протяжении последних пяти дней КНДР ставила электронные помехи глобальной системе навигации (GPS) гражданских авиалайнеров, прилетающих и улетающих из Южной Кореи.



Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка міститься в Качанівській виправній колонії в Харкові, другий тиждень продовжує голодування, заявила на брифінгу під стінами колонії в четвер її дочка Євгенія Тимошенко.




Угода про асоціацію між Україною та Євросоюзом не буде ратифікована, поки Україна не почне рухатися у напрямку правової держави. На цьому наголосив міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле.


З урахуванням дестабілізуючого характеру системи ПРО, а саме: створення ілюзії завдання безкарного удару, рішення про попереджувальне застосування наявних засобів ураження буде прийматися в період загострення ситуації.




Сполучені Штати висловлюють серйозну стурбованість умовами лікування та утримання під вартою екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. З такою заявою виступила держсекретар США Хілларі Клінтон.



С наступлением теплых дней многие люди начали строительство или же подумывают о ремонте в доме, квартире.



Екс-спікер палати представників, консерватор-популіст Ньютон Гінгрич офіційно оголосив у середу про припинення виборчої кампанії.



В наше время большинство людей пытается смотреть любимые художественные и документальные фильмы, а также различные телевизионные программы во всемирной сети Интернет.



На минулих вихідних відбувся передостанній, 29 тур української футбольної Прем'єр-ліги



Мисливство користується значною популярністю в українців. Саме тому мисливські угіддя є майже в усіх куточках України.



Після вибухів у Дніпропетровську з проспекту Карла Маркса та парка Лазаря Глоби прибрали всі урни для сміття.



У Росії на Кузбасі журналіст, фотограф і видавець Григорій Шалакін відшукав на зробленій ним у 2009 році світлині снігову людину. Інформація про істоту на фото з'явилася на сайті "Загадка кузбаського йєті".



Союз європейський футбольних асоціацій не планує переносити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться, як і планувалося, на початку літа.