Пт, 2024-03-29, 00:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На митинге правящей Республиканской партии Армении случился крайне неприятный инцидент. На Площади Республике в Ереване взорвались наполненные газом воздушные шары.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Каждый предприниматель в Российской Федерации, имеющий свой продуктовый или любой другой магазин, кафе или же ресторан, хорошо знает и понимает, какую важную роль в интерьере его торгового зала играет правильно, точно и стильно подобранная мебель.



Представители Североатлантического альянса, создавшие промо-ролик о проведении 20 и 21 мая этого года саммита НАТО в Чикаго, умудрились допустить несколько серьезных ошибок.



В последнее время большинство компаний пытаются открывать свои виртуальные представительства в Интернете.



Члени Єврокомісії вирішили бойкотувати Чемпіонат Європи з футболу в Україні через політичну ситуацію тут, яка турбує їх назагал і щодо екс-прем'єрки Юлії Тимошенко зокрема.



Станом на березень цього року, найвищі середні зарплати в Україні отримували працівники авіаційного транспорту (9163 грн на місяць) і фінансисти (6526 грн).



У Києві стартували зйомки поетичного Інтернет-серіалу, присвяченого українським футболістам напередодні їхнього виступу в фіналі Євро-2012.



Іноземці, які приїхали в Україну, вважають, що під час Євро-2012 більше за все потрібно боятися української міліції.



Богатирьова заявляє, що розмовляла із Януковичем про те, що вона на службовій машині їздила в магазин Louis Vuitton.



З 1 травня вхід на територію заповідника Києво-Печерська Лавра подорожчав на 100%. Єдиний квиток для дорослих коштує тепер 50 грн замість 25, а для школярів, студентів та пенсіонерів - 25 грн.



В інтернеті з'явився відеозапис поїздки малюка Джека в Орегонський Зоопарк. На відео левиця близько хвилини намагається вдарити його лапою і схопити щелепами через скляний бар'єр.



5 травня мінлива хмарність, короткочасні дощі, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +26...+28 градусів.




У квітні Північна Корея відзначила 100-річчя свого засновника Кім Ір Сена. Був хоч і невдалий, але запуск першої північнокорейської ракети, пройшли пишний парад і концерти, на які вперше за багато років запросили зарубіжних журналістів.




Один із найбільших французьких автовиробників Renault оголосив про наміри отримати контроль над російською компанією "АвтоВАЗ", яка випускає автомобілі "Лада".




США закликають Україну припинити переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко й інших членів її кабміну й звільнити їх з-під варти. Про це говориться в заяві представника США при ОБСЄ Ієна Келлі.




 В Україні новий гучний скандал. У Донецьку міліція побила фанатів "Дніпра", застосовуючи при цьому електрошокери .





У Лондоні проходить незвичайна виставка - на огляд відвідувачів виставлено вміст жіночих сумочок.


Лідер Албанії став десятим президентом, який відмовився від участі в євросаміті.   Топі заявив, що планує таким чином висловити свій протест проти "нелюдяного поводження" з колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, якій не надається можливість на отримання адекватного медичного лікування.

 






Журнал Vogue - одне з найбільш впливових видань у світі моди - відмовився від роботи із занадто юними і занадто худими моделями. Свої підписи під відповідною угодою у четвер, 3 травня, поставили всі 19 головних редакторів журналів Vogue, які походять з різних країн світу.




Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.




Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що екс-прем'єр може прийняти запрошення пройти лікування в будь-якій країні, яка забезпечить виконання рекомендацій німецьких лікарів, які її обстежили.




Всі вони хочуть подорожувати до Європи. А ми знаємо випадки, коли, наприклад, меру Харкова Кернесу, йому чомусь було відмовлено у візі. Дивно чому, правда? Тому що Європа все це спостерігає, і вона робить свої висновки.