Чт, 2024-03-28, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Президент Польщі Броніслав Коморовський закликав у неділю, 6 травня, владу України внести зміни до кримінального кодексу, щоб в подальшому колишні високопоставлені чиновники не отримували тюремні терміни за рішення, які вони ухвалювали, перебуваючи при владі.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





До 16:00 неділі, 6 травня, на Калузькій площі столиці зібралися менше 10 тисяч учасників "маршу мільйонів".





Сьогодні, 6 травня, сталася пожежа на території Ялтинського гірничо-лісового природного заповідника в районі південнобережного селища Нікіта.


По меньшей мере 300 человек были арестованы в субботу по подозрению в причастности к беспорядкам, вспыхнувшим в Каире 4 мая, когда в ходе столкновений между военнослужащими и участниками оппозиционной манифестации погибли два человека и около 400 получили ранения.


Вечером в субботу, 5 мая, в Бирмингеме было названо имя обладательницы титула "Мисс Великобритания 2012".





Громадяни Греції в неділю голосують на дострокових виборах до парламенту. У голосуванні 6 травня беруть участь 32 партії, партійні блоки і групи. З них, за даними соцоопитувань, 10 партій зможуть подолати трипроцентний бар'єр для проходження до парламенту.





Майже триметровий торт із зображенням логотипу Івано-Франковська до його 350-річчя випекли місцеві кондитери.





Швейцарія готова прийняти для лікування колишню прем'єр-міністра Україна Юлію Тимошенко, яка відбуває термін у колонії в Харкові.




Президент США Барак Обама починає в суботу кампанію з переобрання на другий президентський термін з виступу перед студентами і своїми прихильниками в університеті штату Огайо.




В неділю, 6 травня, громадяни Франції обирають президента у другому турі виборів. На вищу посаду претендують чинний президент Ніколя Саркозі та лідер Соціалістичної партії Франсуа Олланд.