Пт, 2024-04-19, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" закупило продуктів на 2,7 мільйони гривень.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Фотошпигуни зафіксували тестовий прототип наступного покоління хетчбека Mini, що має вийти на ринок наступного року. Хетчбек отримає нову платформу, яку розділить з деякими принципово новими моделями концерну BMW.



Депутат від НУ-НС Володимир Ар'єв заявляє, що СБУ має завдання зібрати на нього компромат для заведення на нього кримінальної справи.



Вы еще не знаете, где весело, но со смыслом и пользой для здоровья провести лето? Тогда обратите внимание на один из лучших карпатских курортов, которым по праву является город Трускавец.



Панічний розлад - одна з найбільш загадкових хвороб нервової системи. І одна з найбільш поширених серед українців, згідно з даними вітчизняних психіатрів та невропатологів.



Верховний суд Росії задовольнив позов Міністерства юстиції РФ з проханням ліквідувати Об`єднання українців Росії.




Українка Інна Клинова отримала олімпійську ліцензію у веслуванні на байдарці-одиночці на 200 метрів.



Третину всієї їжі в Україні викидають на смітник. П'ять з половиною мільярдів гривень щороку опиняються на звалищі. 30 відсотків продуктів гниє, навіть не потрапивши на полиці магазинів, у сховищах та холодильниках.



У Київському музеї російського мистецтва відцензурували інсталяцію з антипутінськими гаслами.



З 1 червня Болгарія стане практично "територією без паління". Куріння буде заборонено майже скрізь - так вирішили депутати болгарського парламенту.



19 травня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями невеликий короткочасний дощ, удень короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.



Приближается лето — период года,  когда как мужчины, так и женщины хотят выглядеть просто таки ошеломляюще, чтобы иметь возможность похвастаться своей идеальной фигурой.




В четверг на бирже компаний высоких технологий NASDAQ было проведено первичное размещение акций социальной сети Facebook.



"Під час мого візиту в квітні я почув новий термін – фаміліалізація: що корупція в Україні стає особистою і сягає першої родини країни", - зазначив Кремер.





Весна и лето — это лучший период для начала стройки. Ведь, если вовремя начнете строительство, а также подготовите все нужные для него материалы, то есть большой шанс, что вам удастся завершить его вовремя.



Росія змінила свою позицію з питання створення консорціуму для управління українською газотранспортною системою (ГТС). "Газпром" вже не проти залучення до участі в ньому європейських компаній.



Законопроект про військові видатки США на 2013 рік, що перебуває на розгляді Палати представників Конгресу, передбачає підготовку до війни з Іраном.



Європа змінила свого посла в Україні - замість португальця Жозе Мануела Пінту Тейшейри до Києва в червні приїде Ян Томбіньський з Польщі, який працював послом Варшави в Брюсселі.



В Соединенных Штатах в пятницу открывается саммит лидеров стран "большой восьмерки", на котором после наделавшего шума отказа от участия президента Владимира Путина Россию представляет премьер-министр Дмитрий Медведев.



В последнее время все большее количество россиян интересует продажа мебели из Италии. Ведь жители Российской Федерации очень ценят европейское качество и стиль, а особенно изысканный вкус итальянцев.




В ході засідання нового кабінету міністрів Франції було прийнято рішення про скорочення зарплат президента і міністрів на 30%.




Новий Трудовий кодекс, який наразі обговорюється у парламенті, передбачає збільшення випробувального строку для шукачів роботи до 6 місяців.