Пт, 2024-03-29, 02:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Туркменії відкрили найбільше в світі колесо огляду в закритому споруді. Комплекс, висотою в понад 47 метрів, потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Численні кримські "сонячні" фірми ActivSolar, що побудували чотири електростанції в Криму, відразу були продані на офшорні компанії або фізосіб із сільською пропискою.



Ув'язнена екс-глава українського уряду Юлія Тимошенко виступає проти бойкоту матчів фіналу Чемпіонату Європи з футболу, котрий відбудеться на початку літа в Україні та Польщі.



Не менше восьми осіб загинули в результаті атаки терориста-смертника на сході Афганістану, передає в суботу, 19 травня.



Специальный "олимпийский" рейс ВА2012 компании British Airways доставил в Великобританию олимпийский огонь. Самолет совершил посадку на базе ВВС Калдроуз, графство Корнуолл.



Еще в 1992 году несколько манхэттенских рестораторов собрались и придумали новый способ для продвижения собственных заведений - несколько недель в год делать свои дорогие меню доступными любому американцу или даже туристу.



Жорстке засудження у зв'язку з актом насильства в місті Бріндізі висловили сьогодні, 19 травня, президент Італійської республіки Джорджо Наполітано.



Ув’язнена екс-прем’єр України Юлія Тимошенко отримала офіційного захисника у німецькому парламенті. Опікуна в Бундестаґу має і екс-міністр екології Георгій Філіпчук.



20 травня в Києві мінлива хмарність, вночі місцями короткочасний дощ і грози, вдень без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +25...+27 градусів.



Общественной организации "Международный Союз казачества" передадут в пользование Поморянский замок для создания культурно-музейного центра.




В Дир аз-Зуре на востоке Сирии в субботу взорвался заминированный автомобиль. По данным государственных СМИ, в результате теракта пострадало множество человек, есть убитые. Несколько зданий возле места взрыва были серьезно повреждены.



На территории Египта избирательные участки откроются только на следующей неделе, однако граждане Египта, проживающие за границей, сделали свой выбор в четверг, 17 мая.


Холманских завоевал известность во время предвыборной кампании Путина в декабре 2011 года, предложив "приехать в Москву с мужиками и разобраться" с участниками митингов против фальсификации итогов выборов, раз уж "милиция, или, как она сейчас называется, полиция не умеет работать".



В наше время многие люди и компании понимают важность Интернета для развития их бизнеса, а поэтому многие из них имеют свои сайты в Сети, ну а те, кто их еще не имеет, работают над исправлением этой проблемы.




В пятницу в Кэмп-Дэвиде (штат Мэриленд) открылся саммит "Большой восьмерки", в котором приняли участие лидеры США, Канады, Великобритании, Франции, Германии, Италии, Японии и России.




До екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яка госпіталізована в ЦКБ "Укрзалізниці" в Харкові, приїхав віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич.




Україна і Польща практично на 100% готові до старту першості континенту з футболу 2012 року... Тож мешканці приймаючих країн, усі вболівальники можуть повністю зосередитися на футболі.



Новий сильний землетрус стався на заході Азербайджану. Як повідомив місцевий телеканал ANS, в 15 км на південь від центру Закатальського району зафіксовано два підземні поштовхи магнітудою шість балів і тривалістю близько п'яти секунд.



У Києві відбулося відкриття Музею шістдесятництва. Музей відкрили у будівлі на вул. Олеся Гончара, 33, де тривалий час розміщувався центральний штаб Народного руху України. Під музей передано частину приміщень центрального штабу НРУ.