Чт, 2024-03-28, 21:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Києві в районі метро "Академмістечко", неподалік мосту на проспекті Палладіна, вибухнула і загорілася маршрутка.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Одного з героїв розслідування про життя Лук’янівського СІЗО Максима Подугольнікова побили невідомі. Про це йдеться у програмі "Знак оклику".



У понеділок під стінами Міносвіти відбулася акція-демонстрація "Негарні дівчата прийшли на оглядини до Табачника". Про це повідомили організатори.



У Боснії та Герцеговині, поруч з містом Баня-Лука, п'ятеро людей загинули в результаті аварії легкомоторного літака Cessna.



Сьогодні у Дніпропетровську за хуліганство під час презентації кубка УЄФА Євро-2012 затримано двох активісток руху FEMEN та французьку журналістку.



22 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +26...+28 градусів.



Двоє екстремалів з Росії підкорили один із найвищих вантових мостів у світі, видершись туди без страховки.



Верховна Рада України може розглянути законопроект про скасування депутатської недоторканності в липні поточного року.



Фінал Євро-2012 символізує все, що негаразд в Україні, стверджує в блозі на сайті Financial Times експерт Ендрю Вілсон. "Корупція розцвіла пишним цвітом, зокрема при підготовці до турніру".



З 21 по 28 травня місія Міжнародного валютного фонду буде спостерігати за економікою України, повідомив заступник директора Департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Девід Хоулі.



21 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +26...+28 градусів.



Після другого туру голосування президентом Сербії обраний колишній націоналіст Томіслав Ніколич, що залишив позаду представника ліберального крила екс-президента Бориса Тадича.



Лідери країн-членів НАТО стурбовані вибірковим застосуванням правосуддя в Україні й закликають її розв'язати проблеми в судовій системі.