Сб, 2024-04-20, 11:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Актриса Чулпан Хаматова собирается прийти в качестве гостьи на одну из телепрограмм ведущей Ксении Собчак, с которой у них вышел неприятный казус на вручении кинопремии "Ника" в апреле.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

О книге "Пиво и философия"

 

Сборники эссе почти никогда не читают сразу и полностью. Именно такие книги имеют больше шансов превратиться в настольные: взял в руки вечером, прочитал кусок текста - подумал над написанным и отложил, чтобы вернуться за день или за неделю.




Апеляційний господарський суд Києва відхилив скаргу російської авіакомпанії "Сибір" (S7 Airlines) на рішення київського Господарського суду.



Правозахисники рекомендують батькам вивезти своїх дітей з міст, де проходитимуть матчі фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, та пильно стежити за їхнім спілкуванням в Інтернеті під час Євро.



На свет надвигается Третья промышленная революция. Об этом говорится в статье The Economist



Пресс-секретарь Дмитрия Медведева Наталья Тимакова, которая в мае вместе с шефом перешла на работу из Кремля в Белый дом, дала интервью.



Правительство Швейцарии ввело ограничения на иммиграцию лиц из восьми стран Восточной Европы. Об этом сообщает Die Welt



Вузькі джинси стали одним із постійних явищ у сучасній моді. Люди, які бажають підкреслити фігуру, носять їх всюди: від роботи, до концертів і театрів.



У кенійській столиці Найробі прогримів вибух, в результаті якого постраждали, щонайменше, десять осіб.

прыжок с парашютом бабушки

 

80-летняя жительница Калифорния Лаверна Эверетт, поддавшаяся на уговоры подруг и решившая отметить свой день рождения прыжком с парашютом, осталась в живых лишь благодаря мастерству сопровождавшего ее инструктора.




Брестская художница Нила Гарчанюк начала художественное сотрудничество с галереей искусств открытием новой выставки "Цветы запоздалые".



29 травня мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, удень місцями грози, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +22...+24 градуси.



Об'єднана опозиція має намір затвердити остаточний варіант своєї програми на передвиборному з'їзді напередодні виборів.




Найвизначнішими українцями співвітчизники вважають поетів Тараса Шевченка (58,7%), Лесю Українку (22,5%), а також гетьмана Богдана Хмельницького (20,1%).




Янукович заявив, що реформи в Україні свідомо гальмують деякі члени уряду. Виявити і звільнити саботажників він доручив прем'єру Миколі Азарову.



Міжнародний валютний фонд готовий повернутися до обговорення питання фінансування України, але лише після того, коли побачить намір влади країни продовжити відповідні реформи.




Оргкомітет акції "марш мільйонів" подав в понеділок вранці заявку на проведення ходи і мітингу 12 червня - заявлено 50 000 учасників.



Грецькі ЗМІ розпочали сьогодні вранці 24-годинний страйк. З 6.00 на добу припинилося новинне мовлення на телеканалах і радіо, не оновлюються інформаційні сайти.



На останній сесії Дніпропетровської обласної ради ухвалили рішення приєднати до Дніпропетровська селище Авіаторське.



Збірна України продовжує заключний етап підготовки до групового раунду домашнього Євро-2012.





З 1 червня українцям, які повертаються з-за кордону, і іноземцям, що в'їжджають до нас, можна буде ввезти без оплати мита (10% від вартості) товару на суму до 1000 євро - набуває чинності Митний кодекс (ТК).




У Запоріжжі на трасі Харків-Сімферополь внаслідок ДТП розбився мікроавтобус, в якому знаходилися працівники податкової служби. 4 пасажири мікроавтобуса загинули, 10 травмовані.