Ср, 2024-04-24, 09:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Українська шаблістка Ольга Харлан завоював золоту медаль чемпіонату Європи з фехтування, який проходить в ці дні в італійському місті Ліньяно, повідомляє прес-служба Федерації фехтування України.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Концерт британської групи Radiohead в передмісті Торонто був скасований в суботу ввечері, 16 червня, після того, як ще до його початку звалилася сцена, на якій повинні були виступати музиканти.



Сучасна система міжбюджетних відносин Україна є надзвичайно централізованою, негнучкою і не сприяє соціально-економічному розвитку як окремих територій, так і держави в цілому.



Засновник польського підрозділу спецназу GROM Славомир Петеліцкий знайдений мертвим з вогнепальним пораненням в голову у себе удома у Варшаві, повідомляє Польське агентство друку.



Глава представництва Європейського союзу в Україну Жозе Мануель Пінту Тейшейра не зміг зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка проходить курс лікування.



18 червня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, удень місцями короткочасний невеликий дощ, місцями грози, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +28...+30 градусів.



Посол Великобританії в Україні Лі Тернер розчарований темпами економічного розвитку та інвестиційним кліматом у країні.