Сб, 2024-04-20, 01:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У Москві ввечері у понеділок, 18 червня, пройшла урочиста церемонія вручення премії "Срібна калоша". Премія присуджується радіостанцією "Срібний дощ" за найбільш сумнівні досягнення.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Найсильніший тайфун "Гучол" наближається до узбережжя Японії зі швидкістю 45 кілометрів на годину, повідомляє Головне метеорологічне управління країни.



Переможницею конкурсу Miss Asia Pacific World 2012 стала красуня з Індії Хімангіні Сінг Яду. Коронувала її українка Діана Старкова, яка в травні цього року була оголошена "Міс Азія" після того, як француженка Флоріма Требер позбулася корони.




Популярне тайське телешоу Got talent, яке надає можливість пересічним громадянам продемонструвати свої таланти та вміння, опинилося в центрі скандалу через відсутність комплексів у однієї з конкурсанток.



Влада Великобританії взяла під пильне спостереження російський суховантаж, який, за відомостями ряду ЗМІ, прямував до Сирії з партією бойових вертольотів Мі-25. Насамперед британці змусили судно змінити курс і, як передбачається, попрямувати назад до Росії.



Під час матчів фінальної частини футбольної континентальної першості Євро-2012 багато людей в Україні замовляють друк Львів, як в принципі і інші міста-господарі матчів першості, займають лідируючі позиції.



Уряд збільшив фінансування забезпечення розвитку Донецького аеропорту на 693 мільйони гривень. Про це йдеться у постанові Кабміну від 6 червня, якою внесено зміни до Державної цільової програми підготовки до Євро-2012.



"У діючого режиму поки що руки не доходять до когось, крім прямої політичної опозиції. Як тільки її остаточно знищать - можна буде переходити до наступних етапів. От на одному із цих етапів будуть і письменники", - вважає Андрухович.





З понеділка, 18 червня, почало припікати до 40 градусів в усіх регіонах України.



Україна не стане привабливішою для іноземних туристів за підсумками Євро-2012. Про це свідчать дані опитування, проведеного консалтинговою фірмою Trendscope на замовлення компанії Travel Industry Club, яка представляє інтереси німецького турбізнесу.


Комітет з міжнародних справ Європарламенту 18 червня обговорив ситуацію в Україні та перспективи підписання Угоди про асоціацію (УА). В ході дискусії представник Європейської служби зовнішніх дій Гуннар Віганд повідомив, що Київ відмовився від претензій на підписання УА до проведення парламентських виборів.