Пт, 2024-04-19, 05:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Жоден із британських міністрів не поїде до України на чвертьфінальний матч чемпіонату Європи з футболу між збірними Англії та Італії. Таке рішення ухвалено, щоб закликати Україну дотримуватися принципу верховенства закону, а також відмовитися від "вибіркового застосування законів".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Курсы сервисных специалистов по продукции фирмы KARMA состоялись во Львове на базе Львовского государственного технико-экономического колледжа.




Громадяни Люксембургу мають найвищий дохід серед європейців. Про це свідчать дані європейського статистичного агентства Eurostat


Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що гол, який суддя не зарахував українській збірній під час матчу України і Англії, засвідчив необхідність запровадження технології, яка дозволяє автоматично визначати момент, коли м'яч перетинає лінію воріт.



У Франції в громадському туалеті на території палацу Фонтенбло була знайдена шпилька для волосся, яка, на думку фахівців, належала королеві Катерині Медічі, дружині Генріха II.



То, что девять тысяч классных инженеров в США собирали бы вместе год. В Поднебесной это делают за ... две недели



Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що українська збірна з футболу самовіддано грала з англійцями. Він закликає не робити з програшу трагедії.



Колумбійський каскадер і парашутист, а також професійний режисер і фотограф Джонатан Флорес одним стрибком побив одразу чотири світові рекорди.



Переговори з перегляду цін на газ з Україною не ведуться. Про це повідомив заступник голови правління ВАТ "Газпром" Олександр Медведєв.



21 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +29...+31 градус.



Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко візьме участь в судовому процесі у справі ЄЕСУ 25 червня. Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.



Жозе Мануел Пінту Тейшейра обійматиме посаду голови представництва Європейського Союзу в Україні, доки новий посол ЄС Ян Томбіньський не прибуде в Україну.



Одна людина загинула в Японії в результаті удару потужного тайфуну "Гучол". Цієї ночі він пройшов над центральними і північно-східними районами країни і продовжив рух до відкритого океану.



Перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін попереджав екс-прем'єра Юлію Тимошенко про підготовку звинувачення на її причетність до вбивства народного депутата Євгена Щербаня, заявляє захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.



Президент РФ Володимир Путін заявив, що зміна влади в Сирії можлива тільки конституційним шляхом.




Для одних Євро-2012 - це свято футболу, а для інших - суцільні збитки. Українські бізнесмени бідкаються: вони не лише не отримали очікуваного прибутку, а й у серйозному мінусі.


Черговий раунд переговорів представників "шістки" й Ірану, що пройшов у Москві в понеділок і вівторок, завершився без проривів. Сторони обмінялися думками про майбутнє іранського "мирного атома" і підтвердили готовність вести переговори і далі, проте якихось серйозних результатів досягнуто не було.



За перші 12 днів роботи фан-зони в Києві на Хрещатику побували 1 млн 250 тисяч уболівальників, які за цей час випили 200 тисяч літрів пива (три цистерни), з'їли 60 тисяч хотдогів і залишили по собі 263 тонни сміття.



Збірна України повністю переграла збірну Англії, але все ж програла через суддівські рішення та невезіння. Про це одразу після гри заявив головний тренер команди Олег Блохін.



Самотність може значно скоротити тривалість життя, говориться в двох нових дослідженнях, які опубліковані в журналі "Архіви внутрішньої медицини".



Активістки жіночого руху FEMEN протестували проти вболівальників у київській фан-зоні, де зосереджені прихильники шведської збірної.



Ронан Фэрроу, 24-летний сын культового американского режиссера Вуди Аллена и звезды Голливуда Миа Фэрроу, написал: "Поздравляю с Днем отца - или, как его называют в нашей семье, Днем сводного брата".



20 червня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, грози, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +28...+30 градусів.