Чт, 2024-04-18, 02:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Таиланде взбесившиеся пчелы покусали монахов одного из храмов города Чиангмай, в результате госпитализировано 76 человек, в том числе 19 - в тяжелом состоянии.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




В Якутии установлен мировой рекорд по количеству одновременно танцующих национальный хоровод - осуохай. В "Самом большом осуохае в мире" приняли участие более 15 тыс. человек.



Катар продолжает покупать все новые и новые объекты недвижимости во Франции, что вызывает недовольство французской оппозиции. Газета Le Parisien сообщила 23 июня, что в катарское владение перешла часть комплекса, в котором расположено посольство США.



В воскресенье, 24 июня, у северо-восточного побережья полуострова Камчатка произошло землетрясение магнитудой 6,7. Пострадавших и разрушений нет, угроза цунами отсутствует.




В результате наводнений в северных провинциях Афганистана в последние дни погибли более 35 человек.



24 червня співробітники Печерського райуправління столичної міліції затримали трьох активісток громадського руху FEMEN.



Виборча комісія Єгипту оголосила офіційні результати президентських виборів, згідно з якими найбільшу кількість голосів отримав лідер помірного ісламського руху "Брати-мусульмани" Мохаммед Мурсі.



Спостерігачі від Європарламенту - екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський і екс-президент Європарламенту Пет Кокс приїхали до лікарні Харкова, де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.



Міністр закордонних справ Грузії Григол Вашадзе вважає, що Київ на шляху євроінтеграції просунувся значно далі, ніж Тбілісі.



25 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +26...+28 градусів.



ЗМІ Ізраїлю обговорюють скандальний ролик на Youtube, на якому дворічна дитина курить на набережній в Ейлаті, а батьки заохочують його.









Операція з постачання Сирії російських військових вертольотів провалилася.



Польща викликала для консультацій бєларуського посла у Варшаві після арешту в Бєларусі минулого четверга кореспондента "Газети Виборчої" Анджея Почобута.



Популярний у мандрівників інтернет-портал TripAdvisor склав список найдешевших міст світу для туристів. Перше місце посів Ханой - столиця В'єтнаму.



Екс-прем'єр-міністра Україна Юлію Тимошенко, що знаходиться на лікуванні в харківській лікарні, відвідав глава берлінської клініки "Шаріте". На думку фахівця, присутність екс-прем'єра в суді зведе нанівець всі зусилля лікарів.