Чт, 2024-03-28, 16:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Туреччина направляє додаткові війська у прикордонні з Сирією райони на південному сході країни.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Акція Комітету учасників Помаранчевої революції біля стін адміністрації президента в четвер, 28 червня, закінчилася затриманням двох учасників.




З початку Євро-2012 кордон України перетнуло 7 млн осіб і близько 1,7 мільйона транспортних засобів.


Нещодавно оновлені "протоколи", схвалені королевою Єлизаветою, понизили Кейт Міддлтон в королівській ієрархії. Незважаючи на те, що це майбутня королева, колишня простолюдинка Кейт повинна виявляти знаки поваги "принцесам по крові".




У керiвництвi Росiйської санiтарної служби задоволенi дiалогом з Україною щодо питання повернення на росiйський ринок українського сиру.



26 червня завершилося голосування за 10 найкращих пісень Елтона Джона та Queen, які увійдуть у плей-ліст від українських шанувальників для благодійного концерту легендарних виконавців 30 червня у Києві.


США провели чергове успішне випробування новітньої протиракети системи ПРО морського базування Aegis над акваторією Тихого океану, повідомило в середу на своєму сайті агентство протиракетної оборони Пентагону.



Спецпосланець ООН і ЛАГ по Сирії Кофі Аннан запропонував створити в Сирії уряд національної єдності, до якої увійдуть як представники нинішньої влади, так і опозиція.



300 представників української творчої інтелігенції, політики, юристи, громадські діячі створили Всеукраїнський комітет на захист української мови.




Бойові гвинтокрили Мі-25 ВПС Сирії, що проходили плановий ремонт в Росії, і які поки ніяк не можуть повернутися назад, можуть відправити у Дамаск повітряним шляхом.