Пт, 2024-04-19, 06:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



17липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +21...+23 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-07-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Народна артистка України, Герой України, актриса театру і кіно Ада Роговцева відзначає свій 75-річний ювілей. Одним з перших з ювілеєм актрису привітав народний артист України Богдан Бенюк.


Генеральний секретар НАТО Андерс Фоґ Расмуссен сподівається, що політичне керівництво України якомога швидше вирішить питання щодо ув'язнених екс-прем'єра України Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з метою продовження співпраці з Альянсом.




Об'єднана опозиція подає у Вищий спеціалізований суд позов проти президента Віктора Януковича за узурпацію влади.



Українець збудував підводний човен, який може робити фігури вищого пілотажу. "Під водою я відчуваю себе як птах, що ширяє в небі!" - з такими словами показує  свій винахід - одномісний підводний човен.




У неділю, 15 липня, з-під Українського дому "швидка" забрала чергового голодувальника проти "мовного" законопроекту.


В центрі Івано-Франківська, на Вічевому майдані, активісти молодіжних громадських організацій в рамках молодіжної ініціативи "Український дім. Івано-Франківськ" з вечора п'ятниці, 13 липня, продовжують безстрокову акцію протесту проти "мовного" закону.




На південному сході Туреччини під час розгону мітингу курдів поранені 30 осіб, у тому числі депутат парламенту від прокурдської Партії миру і демократії.




На відновлення міста Кримськ, яке серйозно постраждало від недавньої повені на Кубані, влада виділить майже 9 мільярдів рублів.




Щонайменше 34 осіб загинули в неділю, 15 липня, в результаті дорожньо-транспортної пригоди на заході Непалу.




За вересень 2011-го - червень 2012 року з України було експортовано 117,9 тис тонн цукру, що є небувалим показником останнього десятиріччя.



Учора завершився перший тур нового чемпіонату України з футболу. Старт прем'єр-ліги сенсацій не приніс - фаворити не оступилися.



У 12 регіонах України не укладено жодного договору і, відповідно, не видано жодного кредиту за програмою дешевої іпотеки під 3%, започаткованої урядом з травня цього року.



За результатами зустрічі президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна намітився певний прогрес у "газовому" питанні, вважає прем'єр-міністр Микола Азаров.



Дизайнер Оксана Муха представила коллекцию "Территория мечты". Новые свадебные и вечерние платья модельер представила своим украинским и зарубежным партнерам.