Чт, 2024-04-25, 07:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Во время проверок правоохранители разоблачают факты "двойной" бухгалтерии и другие финансовые злоупотребления.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Гендиректор телеканалу ТВі Микола Княжицький вимагає закриття кримінальної справи, порушеної проти нього податківцями і підозрює, що його можуть заарештувати.


Голова рабинатського суду Єрусалиму рабин Еліягу Абарджіль опублікував нову галахічну постанову, що дозволяє чоловікові в особливих випадках заводити наложницю (פילגש).


 

Біля Українського дому вже одинадцятий день триває голодування за скасування "мовного" законопроекту Колесніченка-Ківалова. Станом на вівторок голодування оголосило 12 осіб.


У місті Ромни Сумської області 122 працівники лікарні вступили до лав Партії регіонів, причому один із них стверджує, що вступ був примусовим. Про це повідомила прес-секретар громадянської мережі "Опора" в Сумській області Ірина Стегній.





Корабель ВМС США в понеділок відкрив вогонь по човну біля берегів Об'єднаних Арабських Еміратів.



Втрати виробників зерна у 2012/13 маркетинговому році можуть досягти 40 млрд грн - з урахуванням 29 млрд грн за рахунок різниці цін, 5,5 млрд грн - втрат врожаю через несприятливі погодні умови в травні-червні.





18 липня в Києві мінлива хмарність, уночі й вранці невеликий дощ, удень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +21...+23 градуси.



Промислове виробництво в Україні в червні 2012 року знизилося на 1,4% до червня 2011 року, через що темпи зростання промвиробництва за підсумками першого півріччя скоротилися до 0,4% з 0,7%.



Експерти очікують девальвацію гривні після виборів. Оцінки фахівців збігаються і з песимістичними очікуваннями українців.



Уболівальники київського "Динамо" під час матчу першого туру чемпіонату України між "Динамо" і донецьким "Металургом", на трибунах "Олімпійського" висловили свою думку щодо мовного питання в Україні.




З 1 серпня набуває чинності безвізовий режим з Туреччиною. Таким чином, список країн, куди українці можуть їздити без віз, розширено до 37.



У Бориславі Львівської області стався витік нафти в місцеву річку. Аварія сталася о 17.00 учора, 16 липня, по вулиці Довженка під час проведення ремонтних робіт на свердловині.



Історик з американського Інституту фізики Алекс Веллерштайн виклав в Інтернеті рідкісне відео ядерних випробувань, на якому ядерний вибух можна не тільки побачити, а й почути наживо.



Мешканка Мейсона, штат Огайо (США), відзначила своє 90-річчя в парку атракціонів, де вона прокаталася на американських гірках, які розганяються до 130 кілометрів на годину.



Голова комісії США з безпеки і співробітництва в Європі (Гельсінська комісія), конгресмен-республіканець Крістофер Сміт пропонує Конгресу вимагати від Віктора Януковича і Кабміну звільнення Юлії Тимошенко.



У канадському Торонто внаслідок стрілянини під час вечірки вбито двох людей, близько 20 поранено. Інцидент стався в районі Скарборо на сході Торонто, де проживають здебільшого вихідці із країн Азії та Африки.



Заява опозиції про колективний судовий позов проти Януковича є професійним шулерством. Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, повідомлення прес-служба партії.



В наше время многие азартные люди ищут удовлетворения своих желаний в Интернете, ведь на большой части Российской Федерации, как и в Украине, игорный бизнес попал под запрет.