Ср, 2024-04-24, 03:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Зображення напівоголеної жінки, схожої на екс-прем'єра Юлію Тимошенко, з'явилося на обкладинці британського щотижневого журналу The Sunday Times.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ректора Київського державного інституту культури Михайла Поплавського і народного депутата Тетяну Засуху висунуто кандидатами у народні депутати по мажоритарному округу на Київщині від Партії регіонів.



На північному заході Пакистану 7 солдатів були вбиті і троє поранені під час нападу групи озброєних людей на військовий блокпост в місті Гвадар (провінція Белуджистан).




На Майдані Незалежності запалили олімпійський вогонь з нагоди відправлення української команди на літні Олімпійські ігри в Лондоні.



Президент РФ Володимир Путін підписав закон "Про ратифікацію Протоколу про приєднання Російської Федерації до Марракешської угоди про створення Світової організації торгівлі від 15 квітня 1994 р."



22 липня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, місцями сильні зливи, грози, місцями град, вітер північний 5-10 м/с, місцями шквали 17-22 м/с. Температура повітря вночі +14...+16, удень +21...+23.



В Украине так повелось, что лето, по праву, считается не только периодом отпусков и отдыха, но также — ремонта и стройки.



Ті, хто робить ремонт квартири самостійно, часто задаються питанням - як правильно клеїти шпалери, тому що саме від них залежить вигляд всього інтер'єру.



На бронетанковом заводе кроме того, что ремонтируют танки еще и люстры для церквей выпускают. Как-то от знакомого священника услышала, что церковные "пауки" выпускают на танковом заводе.

Создание коммерческого сайта и проектирование интерфейсов

 

В наше время бизнес уже практически не видит своего будущего без Интернета, а поэтому каждое предприятие рано или поздно столкнется с надобностью сделать и себе виртуальное представительство в мировой паутине — сайт.




Академічне веслування - це циклічний вид спорту. Спортсмени знаходяться в човні, дистанцію проходять спиною вперед, порівнюючи з веслуванням на каное наприклад.




Канал ТВі почав без попередження зникати з кабельних мереж телебачення, зокрема був відключений від кабельних мереж торгової марки "Тріолан".



Дочка екс-прем'єр-міністра Україна Юлії Тимошенко Євгенія просить світову спільноту продовжувати тиск на Президента Віктора Януковича з метою звільнення її матері і всіх інших українських політв'язнів.



Многие жители Российской Федерации, а в частности ее столицы и Московской области очень часто понимают, что их уже не устраивают пластиночные съемные протезы, а поэтому они решаются на бюгельное протезирование.




Щонайменше, 18 осіб загинули в результаті падіння автобуса в ущелину в штаті Аруначал-Прадеш на північному сході Індії.




У Сирії урядові війська з 20 липня ведуть масштабну операцію проти повстанців, що діють у ряді районів столиці країни - Дамаска.



Бойовики з Революційних збройних сил Колумбії (РЗСК, або FARC) підірвали в п'ятницю один з мостів, який з'єднує територію департаменту Какета з іншими регіонами.



Криворізький "Кривбас" здобув другу поспіль перемогу на старті чемпіонату України. У матчі другого туру криворожці обіграли одеський "Чорноморець" з рахунком 1:0.




Більше половини членів меджлісу (парламенту) Ірану - 150 з 290 - підтримали законопроект про перекриття Ормузької протоки.





День шахів уперше відзначають в Україні в 2012 році.



США закликають звільнити колишніх членів українського уряду, які перебувають у місцях позбавлення волі на сумнівних підставах.




Під Українським домом залишився один голодувальник та декілька десятків протестувальників проти "мовного" закону.



Европейские стандарты жизни все больше манят жителей Украины и Российской Федерации.