Пт, 2024-03-29, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



За отдыхающими на пляжах Одессы охотится морской дракон (или, как его еще называют, морской скорпион) - опасная ядовитая рыба, которая "маскируется" под обычного бычка
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Lil Flippers. В данной игре для android устройств нам предстоит взять под свой контроль храброго дельфина, отправившегося на исследование глубин моря. Бесконечная гонка – так можно описать весь игровой процесс.



Багатії світу ховають у податкових оазах від 21 до 32 трильйонів доларів, наголошується в оприлюдненому в неділю, 22 липня, дослідженні міжнародної неурядової організації Tax Justice Network.




Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко прогнозує зростання протестних настроїв в Україні.



Принц Монако Альберт II выставил на аукцион сорок редких автобилей с люксовой коллекции своего отца - князя Ренье III



Поліція англійського Ворікширу звернулася до місцевого садівника і попросила його внести зміни у зовнішній вигляд куща, який зображує середній палець людської руки.



26 липня в Києві ясно, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16...+18 градусів, удень +30...+32 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

Основатель элитарного Клуба лучших шеф-поваров (Club des Chefs des Chefs), готовящих для руководства разных стран мира, Жиль Брагар, который когда-то обслуживал президента РФ Владимира Путина, утверждает, что российский лидер испытывает "параноидальный страх" быть отравленным.




Эдвард Путман, 46 лет, отсидевший тюремный срок по обвинению в изнасиловании, выиграл в в 2009 году 5 млн фунтов стерлингов по лотерейному билету.


Вице-премьер, министр иностранных дел Израиля Авигдор Либерман, выступая на пресс-конференции в рамках встречи Ассоциации "Израиль – ЕС" в Брюсселе, заявил, что односторонние шаги палестинцев препятствуют достижению взаимопонимания.



Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє стабільні ціни на овочі для українців, а в перспективі планує завоювати європейський ринок.



Печерський районний суд міста Києва розпочав розгляд справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. У залі присутні сам підсудний та його захист у повному складі, а також прокурори.



Державна пенітенціарна служба України дозволила екс-прем'єру Юлії Тимошенко зустріч з першим заступником голови ВО "Батьківщина" Олександром Турчиновим і послом ЄС в Україні Жозе Мануелелем Пінту Тейшейрою.



Лето — это тот период года, когда большинству жителей планеты хочется иметь идеальный вид, чтобы их фигурой все кругом восхищались.




Голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявляє, що 21 липня ввчинено рейдерське захоплення Музею трипільської культури.


9 га лісу, з них 6 га верхового, понівечено через пожежу, що сталася 24 липня близько 16.00 у Балаклавському районі Севастополя біля Сапун-гори у хвойному лісі Севастопольського лісомисливського господарства.




Жертвами найсильніших за останні 60 років проливних дощів, які четверту добу йдуть в Китаї, стали вже 111 людей, ще 47 числяться зниклими безвісти.



Дружина одного з ізраїльських туристів, які загинули під час теракту в болгарському Бургасі, стверджує, що за кілька хвилин до вибуху терорист сперечався з її чоловіком через місце для сумки в багажному відділенні.



Запеклі бої між урядовими військами і угрупованнями опозиції розгорнулися в середу вранці на підступах до міста Аль-Тель, що 8 кілометрів на північ від сирійської столиці.



2013 року в столиці Італії з'являться перші 20 "таксі майбутнього", що живляться від сонячної енергії.



Янукович подав на ратифікацію до Верховної Ради угоду про створення зони вільної торгівлі з країнами СНД.



Виконувачем обов'язків художнього керівника Національного театру ім. Івана Франка призначено головного режисера Київського Молодого театру Станіслав Мойсеєва.