Пт, 2024-03-29, 02:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Міжнародна організація "Репортери без кордонів" висловила стурбованість з приводу законодавчої ініціативи народного депутата від Партії регіонів Віталія Журавського щодо запровадження кримінальної відповідальності за наклеп.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

 

- Каким ребенком была Яна?  - С малых лет умел держать секреты и всегда думала, что говорит. Кроме того правильный уход за лицом, секреты красоты я всегда у нее узнавала.



Начальник слідчого управління МВС України Василь Фарінник заявив, що вбивство харківського журналіста, редактора газети "Новий стиль" Василя Климентьєва розкрито.

 

- Яна уже поверила в то, что мечты сбываются? - Она позвонила сразу после церемонии награждения. "Вот меня тут все поздравляют, а мне не верится, что я это сделала".




Київський "Арсенал" переконливо переміг словенців у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.


Два українські клуби сьогодні проведуть стартові поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Донецький "Металург" зіграє на виїзді в Норвегії з "Тромсе", а київський "Арсенал" дебютує в єврокубковому сезоні домашнім поєдинком проти словенської "Мури".



3 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, вдень +30...+32 градуси.



Злива напередодні в Криму затопила село Красна Поляна Чорноморського району. У хатах плавають меблі, у дворах течія знесла паркани, затопила підвали, городи та автомобілі.


В українській політиці довіра до жінок-кандидатів, що бажають стати народними депутатами, поступово зростає, це підтверджують дослідження, каже керівник громадської організації "Гендерний центр" Оксана Ярош.


До переліку 36 країн, куди українцям можна їхати на відпочинок без візи, додалася ще одна. Від 1 серпня українці можуть подорожувати до Туреччини, не турбуючись про візу. Її скасували для туристів з України.


Посуха в Україні, США, Росії та Казахстані та безперервні дощі в багатьох країнах Європи призведуть до зростання цін на харчові продукти. Про це повідомили у центрі новин Організації Об'єднаних Націй з посиланням на доповідь Світового банку.


До завойованих трьох медалей Ігор-2012 вчора українці могли додати ще дві. Як і дуету стрибунів у воду Кваша-Пригоров, не пощастило в останній спробі гімнасту Миколі Куксенкову, який також завершив виступи на четвертому місці.



Двотижневі консультації Державної податкової служби (ДПС) з бізнесом та експертами не переконали податківців відмовитися від своїх ініціатив, запропонованих в рамках реформування фіскальної системи.





Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко готовий, у разі потреби, віддати голоси з мажоритарних округів Об’єднаній опозиції, повідомляє прес-служба партії.




Зона вільної торгівлі у межах СНД не припинить українсько-російських торговельних воєн, але може запобігти новим. Таку думку висловили експерти.


Середа принесла в скарбничку української збірної відразу три медалі. Слідом за "золотом" жіночої четвірки в академічному веслуванні, і бонзи Олена Костевич у змаганнях зі стрільби з пістолета з 25 метрів, свою бронзу завоювала шаблістка Ольга Харлан.



Національна рада з радіо й телебачення Польщі оштрафувала польське радіо Eska Rock на 75 тисяч злотих (близько 22,4 тисяч доларів) за поширення образливих і дискримінаційних висловлювань про українок.