Сб, 2024-04-20, 09:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Партія "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє про вбивство в Конотопі (Сумська область) свого члена Василя Удода і пов'язує його з тим, що Удод, за даними партії, займався розслідуванням теми вирощування і збуту маку і конопель в Конотопському районі.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Центральна виборча комісія зареєструвала ще 227 кандидатів-мажоритарників, зокрема 183 самовисуванці і 44 висуванці від партій. Таке рішення було ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок.




Кількість збиткових банків в Україні за підсумками другого кварталу 2012 року зросла до 19, або до 11% загального числа діючих у країні кредитно-фінансових установ.



7 серпня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень сильна спека +35...+37 градусів.

Как выбрать пневматическую винтовку

 

Если вам по душе пневматическое оружие, то данная статья как раз для вас. Само собой, чтобы хоть раз выстрелить из винтовки, вам необходимо её приобрести. Как же правильно выбрать ее?



Одне із головних завдань "К'юріосіті" - аналіз хімічного складу ґрунту планети на поверхні і на невеликій глибині. Серед його аналітичних інструментів є квадрупольний мас-спектрометр, газовий хроматограф і рентгенівські спектрометри.




Минулими вихідними відбулися сім з восьми матчів четвертого туру української прем'єр-ліги. Сьогодні тур завершиться поєдинком "Волинь" - "Шахтар".

Тривале безмедалля української збірної на Олімпіаді в Лондоні у неділю перервала Ольга Саладуха. У змаганнях у потрійному стрибку Ольга виграла бронзову медаль. У своїй останній спробі українка стрибнула на друге місце, але потім, лише на один сантиметр, Саладуху випередила колумбійка Катерін Ібаргуен.



В урочищі Бичова біля райцентру Монастириська на Тернопільщині пройшов XIV фестиваль "Дзвони Лемківщини". Він почався у суботу, 4 серпня, і тривав два дні.



Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в понеділок подало на реєстрацію в Центральну виборчу комісію свою передвиборну програму "Своя влада - своя власність - своя гідність на своїй Богом даній землі".



Президент Польщі Броніслав Коморовський вважає недоцільним модерувати діалог між владою та опозицією в Україні.



В Україні з 8 серпня прогнозується незначне зниження температури повітря. Про це про це під час брифінгу сказав директор Укргідрометцентру МНС Микола Кульбіда.



Несмотря на все финансовые невзгоды и кризисы, жители Украины, а особенно ее столицы - города Киев, живут своей жизнью — рожают детей, покупают квартиры, а также активно меняют старую мебель на новую.



Перша ракетка України Олександр Долгополов виграв тенісний турнір серії ATP500, який завершився вчора у Вашингтоні.



Недавно моя знакомая Ирина сделала "сенсационное открытие". "Ты знаешь, - говорит мне, - оказывается, Королевская - проект власти!". "Да ты что! Не может быть!"



Напад на єгипетських прикордонників, унаслідок якого, за уточненими даними, загинули 16 осіб, вчинили бойовики із сектора Гази.



Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська вважає неправомірними дії міліції щодо затримання активістів, які поширюють листівки про кандидатів у депутати.