Чт, 2024-03-28, 20:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Где брать человеку силы, чтобы подниматься и идти дальше? Вариантов много, кто-то выбирает одиночество, или идет в церковь, кто-то берется за книгу или вышивание.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Довгий літній світловий день, який "панує" зараз у Скандинавії, змушує сотні тисяч правовірних мусульман робити дуже непростий вибір: або померти від виснаження, або перестати бути правовірними, не виконуючи вимог релігії в священний місяць Рамадан.



Знайти сукню неважко. Однак знайти сукню, яка буде одночасно красивою, сексуальною, жіночною, модною, і при цьому буде добре сидіти саме на вас, іноді дуже важко.



Частина 30-кілометрової зони відчуження Чорнобильської АЕС і саме місто Чорнобиль вже придатні для проживання людей. Про це заявили українські експерти на прес-конференції у середу.



Політична кар'єра одного з лідерів ультраправої партії "За кращу Угорщину" ("Йоббік") виявилася на межі розпаду після того, як стало відомо, що батьки матері політика були євреями.



Одеська обласна рада на позачерговій сесії в середу ухвалила рішення про реалізацію на території регіону положень закону "Про засади державної мовної політики".



Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі перевірить чи несуть мультфільми "Губка Боб", "Лунтік", "Маша і Ведмідь", "Телепузики", "Покемоним", "Сімпсони" загрозу дітям.



"З 15 серпня цього року Президент зможе надавати польське громадянство усім іноземцям незалежно від того чи вони жили та як довго жили у Польщі".



16 серпня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, уночі місцями невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +17...+19 градусів.


"Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас - усього ОДИН, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду".


"Нацбанк зараз штучно утримує курс, обмінний і інфляційний. Грошей немає. Обіцянки є, ось тисячі Януковича є, а грошей немає. Це така реальність. Країна реально - банкрут!"



14 августа в Мекке начал работу двухдневный саммит Организации исламского сотрудничества. Основной вопрос на его повестке дня – ситуация в Сирии.



15 серпня вночі близько 01.15 до місця розташування акції підбігли чотири молодики в спортивних костюмах з капюшонами, зламали та вкрали чотири українські державні прапори", - розповіли учасники акції.


Сонячна активність у 2012 році замість очікуваного максимуму перестала зростати і опустилася за рівень попереднього року - зірка може перебувати на межі нового глибокого спаду, третього в історії спостережень.


14 серпня до МЗС Литви було викликано бєларуського посла Володимира Дражіна, якому було висловлено позицію Євросоюзу у зв'язку з відмовою Бєларусі продовжити акредитацію послові Швеції і рішенням вислати з Мінська інших шведських дипломатів.

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме сьогоднішній товариський поєдинок між національними збірними України та Чехії. На газон "Арени Львів" команди виведе сербська бригада арбітрів категорії ФІФА, на чолі з 39-річним Мілорадом Мажичем.



У вівторок, 14 серпня, на 85-му році життя помер відомий телеведучий та популяризатор науки Сергій Капиця.



- "Закон о языках" - еще один большой гвоздь на кресте, на котором нынешняя власть распинает Украину. Мне кажется, что равнодушным не может остаться ни один украинец.



За словами Жадана, "в країні зростають революційні сили, навіть якщо це поки що малі групи". На думку письменника, "ці вибори для уряду Януковича стануть початком кінця".



Над Чорним морем близько трьох годин дня утворилися чотири смерчі. Їх спостерігали жителі Фороса.



В наше время все дети, как впрочем и большинство взрослых, очень любят кукурузные палочки, а особенно продукцию известной и популярной среди украинцев ТМ "СОВА"