Пт, 2024-03-29, 01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Родичі Королевської в своєму автопарку мають 5 легкових автомобілів - 3 Mercedes-Benz (2006, 2001 та 2004 років випуску); Range Rover (2008 року випуску) та Mitsubishi Grandis (2008 року випуску). На банківських рахунках члени її родини мають 444 тисячі 900 грн.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Отечественные виноделы рискуют остаться без сырья. Из-за неблагоприятной погоды урожай винограда в этом году окажется заметно ниже ожидаемого.





Согласно исследованиям экологов и медиков, фосфаты вредят окружающей среде и здоровью человека.


У вівторок відбулися перші поєдинки четвертого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Свої поєдинки провели половина команд, інші п'ять пар зіграють сьогодні.


Члени комітенту Ради зі свободи слова та інформації вважають, що ситуація з ТВі може поставити під сумнів легітимність виборів. Про це йдеться у відкритому листі депутатів до української влади та міжнародних інституцій.



Платежеспособность заемщика будет определяться с учетом доходов поручителей, из обязательного перечня которых исключены проживающие с заемщиком.




Об'єднана опозиція вимагає від Генпрокуратури розслідувати "корупційні схеми" щодо газорозподільних мереж. Про це заявив на брифінгу в середу один з лідерів опозиції Олександр Турчинов.



Правило "що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі", мабуть, поширюється не на всіх: ЗМІ опублікували фотографії, на яких зображений британський принц Гаррі, який в розпал веселощів роздягнувся догола.



У Харкові продовжується безстрокова акція протесту проти мовного закону. Про це повідомив організатор акції протесту Дмитро Пилипець.



Каву обожнюємо багатьма за свій незвичайний смак і аромат, однак тепер його полюблять ще й за те, що цей напій в холодному вигляді здатний підвищувати лібідо.



Чиновники згадали про дітей і уперше державним коштом вирішили зняти кіно. Та ще й українською мовою. Та ще й із знаменитими силачами в головних ролях.



23 серпня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 7-12 м/с, температура вночі +16...+18 градусів, удень +24...+26 градусів.




Кількість жителів Запорізької області, які одержують профілактичне лікування від сибірки, на сьогоднішній день становить 36 чоловік.



Об'єднана опозиція не допустить звільнення опозиційних членів Центральної виборчої комісії, зокрема першого заступника голови ЦВК Андрія Магери.


Телерадіоорганізації ще не подали жодної заявки на переоформлення ліцензій, у яких після набуття чинності мовного закону немає графи "мова, якою вестимуться передачі"


Внаслідок негоди минулої ночі постраждали декілька областей України. На Рівненщині ураганний вітер обірвав електропроводи, зірвав дахи з будинків і поламав дерева.