Ср, 2024-04-17, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Представники націоналістичних організацій та партії ВО "Свобода" принесли до будівлі Служби безпеки України бюст Леніна та розбили його.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Міжнародний аеропорт "Бориспіль" може призупинити обслуговування рейсів авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України".


Всупереч гучним заявам про скорочення споживання газу в Україні, насправді воно зросло за час президентства Віктора Януковича на більш ніж 9 млрд кубометрів в 2011-му порівняно з 2009-м.



Однією з тенденцій парламентської виборчої кампанії 2012 року є участь у виборах кандидатів-"двійників", тобто однофамільців відомих політиків.



Другий рік столична вишивальниця Тетяна Протчева працює над вишивкою карти України. Вона возить її по всіх регіонах України і пропонує приєднатися всім бажаючим.



Об’єднана опозиція "Батьківщина" 24 серпня, у День незалежності, проведе у Києві мітинг та розгорне найбільший в Україні державний прапор.



21 серпня цього року співробітники Служби безпеки України затримали двох осіб, що підозрюються у причетності до будівництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області.



У кортеж машин канцлера ФРН Ангели Меркель під час її візиту до Молдови невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю.



24 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +26...+28 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

 

Время от времени современные фотохудожники устраивают тематические выставки - это делает их имя известным, одновременно служит рекламой и итогом работы.




Проблема легітимності парламентських виборів буде існувати як всередині України, так і за її межами, прогнозує голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал.


Астрономам вдалося зафіксувати деякі свідчення того, що зірка поглинула одну з планет у своїй системі. Відтак, група астрономів виявила незвичайні зміни у хімічному складі "червоної зірки", які свідчать про те, що одна з планет була нещодавно поглинута зіркою.



У Сімферополі, де ввечері 22 серпня проходила зустріч лідера КПУ Петра Симоненка з виборцями, група кримських татар закидала головного комуніста країни яйцями і гнилими фруктами.



Традиційний щорічний список ста найвпливовіших жінок світу, складений авторитетним журналом Forbes, як і в минулому році, знову очолила канцлер Німеччини Ангела Меркель.