Пт, 2024-03-29, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В субботу, после обеда, площадь Рынок во Львове заполонили байкеры. Такое количество дорогих мотоциклов не оставила равнодушными посетителей Рынка
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-08-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сирійські повстанці заявили в понеділок, що знищили урядовий вертоліт. Опозиціонери збили бойову машину, завдавши ударів з реактивних знарядь по розташованому по сусідству з передмістям Дамаска Кабун.



28 серпня в Києві хмарно із проясненнями, дощ, місцями гроза й шквали 15-20 м/с, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +17...+19 градусів.



До парламенту впевнено проходять чотири партії - Партія регіонів, ВО "Батьківщина", "УДАР" і Компартія.



В Івано-Франківську 27 серпня відзначатимуть 156-у річницю від народження видатного українського письменника, поета, публіциста, громадського і політичного діяча Івана Франка.



25 серпня  побачили світ нові фільми про українські чудеса: телеканал ТВі розпочав трансляцію програм «7 природних чудес України».


«Молодость заставляет нас верить в нашу непобедимость», – говорит Бенджамин Джордж, Исполнительный директор Американской ассоциации общественного здравоохранения.



Нацкомісія з регулювання ринків фінансових послуг затвердила доопрацьований проект закону "Про заборону фінансових пірамід в Україні".



Мабуть, не дивно, що важко знайти іранця, який би вважав, що їх страждання - це саме та ціна, яку треба платити за ядерну самодостатність як бар'єр проти зміни режиму зі сторони.



Як би не намагався Нацбанк переконати українців у неминучій стабільності, загрозливі симптоми майбутньої кризи проявляються все частіше.



Наприкінці 2011 року ВАСУ очолив донеччанин Ігор Текміжев. Цей суд є головною судовою площадкою для розгляду спорів, пов'язаних з виборами.




У новій Верховній Раді не буде багатьох відомих нардепів. Для того щоб іти за списком або по округу, треба мати певні ресурси, звичайно, фінансові.


У знаменитого мольфара Михайла Нечая з Прикарпаття, якого влітку минулого року вбив релігійний фанатик, несподівано об'явився учень. 52-річний художник і колишній танкіст, киянин Олексій Григораш, вважає себе єдиним послідовником Нечая.