Пт, 2024-04-19, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Об’єднана опозиція активно використовує проти партії "Удар" технології чорного піару. Про це йдеться в заяві прес-служби партії.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Каждый житель Российской Федерации пытается сделать свое жилище как можно уютнее и теплее, а для жителей больших городов, как, к примеру Санкт-Петербург и Москва, актуальной также является проблема увеличения жилой площади.



В Україні вперше відбудеться знаменитий рок-фестиваль Woodstock, який триватиме з 28 до 30 серпня 2012 року на території аеродрому міста Калинівка (Вінницька область).



У поточному місяці середня реальна вартість довгострокових кредитів на старі іномарки виросла відразу майже на 2%.



Кандидат від Партії регіонів та масажист прем’єра Миколи Азарова Сергій Федоренко заробляє та піариться на відремонтованих державою басейнах.



Pussy Riot продовжують традицію московського концептуалізму 1970-1980-х років, висміюючи скостенілу владу, але більшість росіян у своєму консерватизмі не розуміє концептуалістських натяків.



Токмацька райдержадміністрація Запорізької області, управління комунального господарства і КП "Контакт" Токмацької міськради уклали угоди з ТОВ "Запорізький коксохімремонт" щодо ремонту об’єктів.



Інтереси польських продюсерів поки що не дозволяють українським глядачам побачити фільм Кшиштофа Зануссі "Серце на долоні", в якому Богдан Ступка зіграв одну зі своїх найвидатніших ролей.



Громадяни України, які перебувають у в'язниці лівійської столиці Тріполі, можуть повернутися в Україну восени.



Кандидат у депутати, лідер Радикальної партії Олег Ляшко нецензурно висловився на адресу політтехнолога Сергія Гайдая. Про це написав Гайдай у своєму Facebook.



Зоологи досі ламають голову над питанням, кого підстрелили мисливці на Запоріжжі. Дивна тушка, покрита бурим хутром, - це не лисиця, не куниця, а взагалі невідомо що.



Янукович у середині свого терміну приміряє на себе нову роль, констатує постійний автор Frankfurter Allgemeine Zeitung Конрад Шуллер.



Автомобільне пальне дорожчає незалежно від країн та континентів. Як повідомляє. До прикладу, в Італії вартість 95-го бензину на заправках перетнула психологічну позначку в 2 євро за літр.



"Навіть останньому ідіоту, який хоч здалеку спостерігав за банківськими балансами, зрозуміло, що в банку "Базис" ніколи не було таких обсягів депозитів узагалі. Відповідно - або Добкін останній ідіот, або брехун і провокатор", - написав Аваков.



Розгляд скарги Тимошенко до України в Європейському суді з прав людини проходить під головуванням судді з Люксембургу Діна Шпільмана.



Загони британського спецназу закинуто на територію Сирії для встановлення точного місцерозташування складів хімічної і біологічної зброї та їхньої можливої ліквідації.



Конституційний суд України визнав відповідними вимогам статей 157 і 158 Конституції законопроект про внесення змін до Основного закону, що передбачає обмеження депутатської недоторканності.



29 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +20...+22 градуси.



Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в Україні в липні 2012 року збільшилася на 2,5% і на 1 серпня сягнула 986,04 млн грн, або 2,9% місячного фонду оплати праці.



Сполучені Штати поки що не бачать готовності сирійської опозиції до формування тимчасового або перехідного уряду, але й далі працюють у цьому напрямку.




Чеська Республіка та Угорщина відрядять своїх спостерігачів на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.



За останні два тижні ціни на овочі та фрукти зросли на 26,6%. Отже, вартість плодоовочевого кошика піднялася вже до рівня другої половини червня.



Поруч з оазисом в прибережній перуанській пустелі Касма в департаменті Анкаш височіє одна з найбільш дивних споруд Америки - щось на зразок фортеці, зведеної на вершині пагорба.



У Таїланді на півдорозі між островами Пхукет і Пхі Пхі затонуло прогулянкове судно, на якому було 37 іноземних туристів.