Пт, 2024-04-19, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В современном мире все больше молодых людей, а также людей старшего возраста пользуются всевозможными скидками, это может быть как одежда так и любая другая продукция самых разных компаний.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Експерт також упевнена, що "в цій непростій грі програв усе-таки Київ". "Це йому потрібні інвестиції, кредити та ринки ЄС. Це йому потрібен захист від російського тиску. Однак для ЄС простягнути руку Україні в цих умовах буде важко", - резюмувала Шумило-Тапіола.



30 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +18...+20 градусів.



У чоловічій сітці відкритого чемпіонату США з тенісу відбулися матчі першого кола. З двох українців, які кваліфікувалися на цей турнір, далі пройшов тільки один. Олександр Долгополов у важкому поєдинку зламав опір американця Джесса Левайна.




У зв'язку зі зміною річища прикордонної річки Західний Буг у Волинській області, Україна може втратити 98 га землі на користь Польщі.




Судно, на борту якого могли перебувати близько 150 мігрантів, що прямували до Австралії, затонуло біля берегів Індонезії.


Невідомі викрали з приходу храму святої великомучениці Катерини на Василівському острові в Петербурзі мощі 13 святих, з-поміж них святого князя Олександра Невського.


Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами ENEMO оголосила про початок міжнародного спостереження за парламентськими виборами в Україні.

 

Все товары начали "въезжать" в Украину по новым правилам - вступил в силу новый Таможенный кодекс, сообщает ООО "Универсальные Грузовые Решения".



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ вважає, що касаційна скарга захисту екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на вирок у "газовій справі" задоволенню не підлягає.



Пірати захопили грецьке судно біля берегів Того в Гвінейській затоці. На борту танкера перебувають 24 члени екіпажу.




Священикам Російської православної церкви не слід соромитися та приховувати дорогі подарунки від прихожан.



Ураган "Айзек" може досягти американського узбережжя Мексиканської затоки пізніше у вівторок або в середу, повідомляє американський центр спостереження за ураганами.



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ у середу оголосить рішення щодо касації захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



Технологія "клонів" кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах може бути використана як технологія фальсифікації під час підрахунку голосів.



Європейський суд з прав людини розпочав розгляд скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка звинувачує Україну за чотирма статтями Європейської конвенції про захист прав людини i засадничих свобод.