Чт, 2024-03-28, 12:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Землетрус магнітудою 7,9 стався сьогодні біля берегів Філіппін. Повідомляється про загрозу цунамі для Індонезії, Тайваню, Філіппін і Японії.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сильні лісові пожежі в іспанській провінції Малага на півдні країни призвели до евакуації понад п'ять тисяч осіб.




Голова представництва Євросоюзу в Українi Жозе Мануел Пiнту Тейшейра вважає, що в нинiшнiй ситуацiї пiдписання угоди про асоцiацiю навряд чи можливе.



1 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +23...+25 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Єврокомісія розробила план реформи банківського сектору єврозони, ключовим елементом якого є передача прямого нагляду за 6 тис банків Євросоюзу Європейському центральному банку (ЄЦБ).


Україна, після бонусних балів від виходу київського "​​Динамо" до групового раунду Ліги чемпіонів і перемог "Дніпра" та "Металіста" в кваліфікації Ліги Європи, обігнала Нідерланди в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Тепер Україна сьома.



Команда Юрія Сьоміна перший матч проведе 18-го вересня в Парижі, а підопічні Мірчі Луческу на наступний день в Донецьку битимуться з данським "Нордшелландом".



21 серпня повідомлялося, що керівництво ТВі має намір просити редакційну раду каналу закликати учасників Всесвітнього газетного конгресу до бойкоту.




Колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вивезли з Лук'янівського СІЗО до Менської виправної колонії на Чернігівщині.



Українська сторона одержала дозвіл на проведення археологічних досліджень на місці можливого поховання князя Данила Галицького в польському місті Хелм.


"Щоб не було передвиборчих спекуляцій на цю тему, нам треба зафіксувати, що людина, яка йде на державну службу, повинна скласти іспит з державної мови і користуватися нею", - Литвин.





Харківський "Металіст", слідом за "Дніпром", пробився у груповий раунд Ліги Європи. На домашньому стадіоні підопічні Мирона Маркевича впевнено розібралися з бухарестським "Динамо", обігравши румунський клуб з рахунком 2:1.