Вт, 2024-03-19, 04:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Первого сентября, наверное, каждый из нас вспоминает о школе. Может, кто-то, встретив на улице детей с цветами, позвонит однокласснику, или у кого-то рука потянется к школьному альбому.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Посол Польщі в Україні Генрик Літвін зазначає необхідність співпраці з Україною у сфері збереження спільної культурної спадщини.




Житло стає дорожче з кожним роком, і дуже часто єдиною можливістю для сім'ї придбати власну квартиру стає іпотека.

Україна щороку сплачує членські внески за участь Верховної Ради у Міжпарламентській асамблеї держав-учасниць СНД (МПА СНД), щорічно виділяючи на ці цілі мільйони гривень. Однак де-юре Україна не є членом МПА СНД.




Остаточних домовленостей про делімітацію морського простору в Азовському та Чорному морях з Україною не досягнуто.




Рятувальники вважають загиблими як мінімум 30 пасажирів потерпілого крах судна неподалік від берегів Гвінейської республіки.




На ринку платіжних карток назріває новий скандал через розбіжності в умовах розрахунків між банками та Міжнародними платіжними системами.


Згідно зі звітом Держказначейства, станом на 1 липня 2012 року на бюджетну програму навчання та стажування талановитої молоді за кордоном із затверджених Верховною Радою 50 млн 770 тис грн надійшло лише трохи більше 3 млн.

 

Все началось десять лет назад, когда, вернувшись из путешествия, две мои подруги с одинаковыми именами, Леся Воронина и Леся Москаленко, привезли мне два одинаковых сувениры - двух деревянных ангелов.



Малыши могут теперь учить азбуку не из кубиков и книг, а с помощью компьютера, планшетов или смартфонов. Интерактивную "Мышеняткову азбуку" разработали во Львове.



Заступник голови ЦВК Андрій Магера не виключає, що змушений буде подати у відставку, якщо не зможе протистояти порушенням на виборах.



У матчі четвертого туру Шахової олімпіади, яка проходить у Стамбулі, збірна Ізраїлю обіграла команду Казахстану 2,5:1,5. Еміль Сутовський програв Рінату Жумабаєву.



Сьогодні, в суботу, 1 вересня, близько 430 тисяч українських першокласників переступлять шкільний поріг.



Черговими медалями поповнилася скарбничка збірної України на лондонській Паралімпіаді. Українка Марія Помазан завоювала золоту медаль у змаганнях з метання диска.


З 2 вересня по 28 жовтня в Національному художньому музеї України на виставці "Нормандія в живописі" вперше за роки незалежності України буде показано твори Клода Моне, Теодора Жеріко, Каміля Коро, Огюста Ренуара.