Чт, 2024-04-25, 18:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



3 вересня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південний, 3-8 м/с, температура вночі +13...+15 градусів, удень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

  

Приобрел дочке в Интернете на сайте novinka.kiev.ua куклы Bratz, после чего решили вместе посмотреть мультик "Волшебные очки"




Зокрема, реформа передбачає реструктуризацію головних управлінь КМДА та частковий перерозподіл їхніх функціональних обов’язків.



Азіатсько-Тихоокеанський регіон (АТР) населяють більше третини жителів планети, на яких припадає до 60-70% світового виробництва і 47% обсягу міжнародної торгівлі.


Теффт, наголошується в повідомленні, від імені уряду США подякував Порошенку за розробку і подальше впровадження в Україні зазначеної стратегії, яка стане "серйозним кроком вперед у реформуванні національної системи державних закупівель в Україні".



Заступник голови ЦВК не став прогнозувати можливість будь-яких змін за жеребкуванням у зв'язку з тим, що 6 регіональних телерадіоорганізацій не надали попередні розклади ефірного часу для передвиборної агітації.



Не завдання міжнародних спостерігачів зробити вибори в Україні чесними. Їхнє завдання - зафіксувати і розкрити всьому світу картинку щодо проходження наших виборів.



"Європейська інтеграція є пріоритетом, магістральним напрямом розвитку держави", - сказав Грищенко, виступаючи перед слухачами Дипломатичної академії України в суботу, 1 вересня, в Києві



Річард Бах - один з найпопулярніших сучасних письменників. Його романи "Чайка на ім'я Джонотан Лівінгстон", "Ілюзії", "Єдина" та "Міст через вічність" стали світовими бестселерами.




8 серпня ЦВК зареєстрував кандидатом-самовисуванцем в окрузі № 140 (Одеська область) народного депутата Давида Жванію.




Міжнародний паралімпійський комітет залишив завойоване "золото" у легкоатлетки Марії Помазан .



"Тим, кому не вистачає виховання, щоб гідно поводитися, доведеться відчути на собі силу закону. Якщо вмовляння не діють, доведеться платити".



2 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/с, температура вночі +10...+12 градусів, удень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.