Вт, 2024-03-19, 11:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Міністерство внутрішніх справ уклало низку угод на придбання обладнання та спецавтомобілів на 60,90 мільйона гривень, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Пожежа в центральному авіадиспетчерському пункті стала причиною припинення всього повітряного сполучення в районі столиці США.



Сукупний державний борг України до кінця 2012 року становитиме 36% валового внутрішнього продукту (ВВП), що відповідає показнику на початок року, прогнозує уряд країни.




Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголошує на необхідності будівництва сміттєпереробних заводів у Києві.



Відомий у минулому футболіст донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" і тренер Анатолій Коньков обраний на пост президента Федерації футболу України на 4 роки.

Фестиваль фламенко (Бієнале де фламенко) проходить в іспанській Севільї що два роки і триває майже місяць. Перший відбувся у 1980 році. Відкриття фестивалю щоразу припадає на різні дати. Фламенко - традиційний музично-танцювальний стиль, представлений десятками різновидів.


Під час виступу глави держави близько десяти осіб, деякі з яких були у футболках із написом "Стоп цензурі", підвелися з плакатами з текстами англійською та українською мовами.




Науковці з Університету Бонна (Німеччина) вважають, що залежність від соцмереж та інших інтернет-ресурсів схожа на пристрасть до нікотину.




Київ відмовився формувати резерв російського газу у власних сховищах для гарантування постачань палива до ЄС.



Дослідження показали, що краще не поспішати зі статевим життям до шлюбу. У пари, яка переспала на першому побаченні, менше шансів залишитися разом надовго.