Вт, 2024-03-19, 04:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




До Умані починають приїжджати перші хасиди на святкування юдейського нового року Рош га-Шан 17-18 вересня.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На Паралімпійських іграх в Лондоні збірна України завоювала вже 42 нагороди. З-поміж них 15 медалей вищого ґатунку, 12 срібних нагород і 15 - бронзових.


Нові дослідження показали, що людські немовлята народжуються "недопеченими" (їхній мозок при народженні сягає лише 30% дорослого стану), радше не через розміри материнського таза, а через швидкість материнського метаболізму.



Керівництво виборчих комісій - тобто голова, його заступник та секретар - у разі систематичного невиконання своїх обов'язків можуть бути замінені не пізніше ніж 27 жовтня.




4 вересня депутати зберуться на свою останню сесію, яка триватиме до середини грудня - до моменту передачі повноважень вже новому, сьомому скликанню.


У Шарлотті, найбільшому місті штату Північна Кароліна, відкрився національний з'їзд Демократичної партії США. Делегати мають висунути кандидатів на посади президента і віце-президента США, а також затвердити політичну програму.



4 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +24...+26 градусів.



Небезпека застосування хімічної зброї в світі і досі реальна, повідомила в понеділок журналістам верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон.



Фахівці називають те, що трапилося, відлунням буревію "Айзек", що обрушився на американське узбережжя Мексиканської затоки кілька днів тому.




З початку 2012 року завірено близько 46 тисяч договорів застави майна, що на 20% перевищує кількість застав, завірених протягом усього 2009 року.




Жителі міста Хирів Старосамбірського району Львівської області перекрили міжнародну трасу до митного переходу Смільниця.