Вт, 2024-03-19, 07:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Експертна група високого рівня подала сигнал тривоги державам-членам ЄС у зв'язку з кризою грамотності, оголосила в четвер прес-служба Єврокомісії.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Молодіжна збірна України виграла у однолікків з Мальти в матчі відбору до чемпіонату Європи-2013, зберігши шанси на вихід у фінальну частину турніру.



У 2012 році виробництво пшениці в Росії, Казахстані та Україні знизиться. Про це повідомляється в новому прогнозі Продовольчої і сільськогосподарської організації Об'єднаних Націй (ФАО).



Більше половини наявних запасів традиційного природного газу в країні вже видобуто. Аби зменшити залежність від російського палива, уряд робить ставку на видобуток сланцевого газу.



Одразу п'ять золотих медалей за вчорашній день змагання завоювали українські спортсмени на Паралімпіаді-2012, яка цими днями проходить у Лондоні.



Україна запроваджує утилізаційний збір з імпортних автомобілів після невдалої спроби домогтися скасування аналогічних заходів проти своєї продукції в Росії.



Після різкого злету котирувань на міжбанківському ринку курс американської валюти пішов на спад. Ще у вівторок, 4 вересня, долар тримався на рівні 8,17-8,28.




Землю, где на месте розария возвели шикарные особняки, собираются приватизировать. В очереди на застройку - еще два парка на побережье.



25-26 серпня, в районі Сіндзюку, Токіо проходив благодійний проект під назвою "Еротика врятує світ". Захід відвідали чоловіки і жінки, які прийшли насолодитися еротичною спрямованістю.



Президент Віктор Янукович вважає, що світова криза не може не торкнутися нашої країни. Про це він заявив 6 вересня на засіданні Комітету з економічних реформ.