Вт, 2024-03-19, 07:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

11 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +21...+23 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Великі АЗС підвищили на 10-20 копійок ціни на бензин. Про це свідчать дані моніторингу консалтингової компанії UPECO.

 

В наше время профессиональное оборудование все  активнее используется на различных фирмах, например, многие предприятия часто используют специализированную технику, иногда даже возникает дефицит.




У чотирьох районах Луганської області російській мові не надаватимуть статусу регіональної. Про це повідомляє прес-служба Луганської облради.


Біля Вищого адміністративного суду  у понеділок, 10 вересня, стоїть черга у сто чоловік. Майже всі з них пенсіонери. Намагаються потрапити у канцелярію, щоб зареєструвати свою скаргу на дії суду, що відмовився розглядати позов опозиції щодо визнання дій президента протиправними.


Протестні настрої мільйонів українців може посилити розроблений Міністерством соціальної політики України проект  Закону, що вносить зміни щодо «виконання господарських зобов'язань» позичальниками перед банками.



Уряд Японії в понеділок, 10 вересня, ухвалив рішення про те, що він викупить у приватного власника три острови Сенкаку (кит. Дяоюйдао), які є предметом довготривалої суперечки з Китаєм.



Найуспішнішими українськими спортсменами на Паралімпійських іграх-2012, які завершилися в Лондоні, стали плавці Максим Веракса і Наталія Прологаєва.



Генеральний секретар Ради Європи Турб'єрн Ягланд зазначає, що деякі міжнародні політики стурбовані можливою ізоляцією України через відсутність реформ.



Відвідувачка блошиного ринку в США заплатила кілька доларів за картину, яка, як з'ясувалося пізніше, належить пензлю французького імпресіоніста П'єра Огюста Ренуара.




Головний приз 69-го Венеціанського кінофестивалю - Золотого лева - отримав фільм "П’єта" південнокорейського режисера Кім Кі Дука.


Танення вічної мерзлоти в російському і канадському Заполяр'ї може стати причиною додаткового підвищення середньорічних температур на Землі на 1,69 градуса Цельсія до 2030 року навіть у разі, якщо антропогенні викиди парникових газів буде повністю припинено.




У Гусятинському районі Тернопільської області було побито кандидата в народні депутати від "Нашої України" Ігоря Соболя.