Вт, 2024-03-19, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



13 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +25...+27 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У роботі 9-ї Ялтинської щорічної зустрічі "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом" візьме участь 66-й державний секретар США (2005-2009), радник президента США з національної безпеки (2001-2005) Кондоліза Райс.



США наполягають на звільненні колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це журналістам сказав посол США в Україні Джон Теффт.


Офіційний Брюссель очікує від України виконання певних умов, за яких проведення саміту Україна-ЄС у цьому році буде можливим. Про це йдеться у письмовій відповіді спікера Високого представника ЄС з міжнародних справ і політики безпеки Майї Коч'янчич.



Захистити національного машинобудівника можна, застосувавши утилізаційний збір на зразок запровадженого Росією, однак необхідно подолати опір імпортерів.



Вчора в головному футбольному органі Європи (УЄФА) визначилися з сумами виплат клубам, гравці яких брали участь у відбірковому турнірі і фінальній частині Євро-2012.




15-16 вересня у "Парку Київська Русь" пройде безпрецедентний захід – Мега-чемпіонат України з середньовічного історичного фехтування "Зов героїв 2".


Вони обвинувачували авторів закону про мовну політику в непрофесіоналізмі, повідомивши присутнім, що один із авторів за освітою агроном, а другий – юрист. Закон суперечить Європейській хартії про мови, тому що вона захищає права мов, які зникають і в яких немає своєї країни.



У серпні лише 48% виборців достеменно знали, що половина депутатів на виборах до Верховної Ради України у жовтні обиратимуться у мажоритарних округах.




Кілька сотень ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції оголосили у Харкові безстрокову акцію протесту.


"Комісар Фюле повинен дуже чітко сказати, що ЄС хоче сильного українського партнера, але клуб олігархів боїться демократичних громадян. Вони хочуть, щоб все було по-іншому, те, чого вони хочуть, призведе до жорстокості, злочинів і експлуатації. Це - не європейський шлях".