Вт, 2024-03-19, 10:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



14 вересня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Красота вод залива, в которых отражаются восхитительные рассветы и закаты, издавна привлекают сюда романтических натур. Этот небольшой городок не только прекрасен, но и очень комфортен для туристов.




Дружина голови СБУ Ігоря Калініна може дозволити собі щомісяця витрачати понад 2 тисячі доларів на утримання коня. Жінка майже щодня їздить до стайні, де живе її арабський скакун.

 


Современным людям уже трудно себе представить жизнь без мобильных телефонов.

 





Три російських кінофестивалі (Кіношок, Послання до людини і 2in1) включили в свої програми добірки українських короткометражних фільмів.



Сам командир підрозділу Олександр Малоштан відповів коротко: "Мій телефон прослуховується. Попереду вибори, тому робіть висновки самі. Біля цього скандалу є кілька призвідників, і не тільки серед пересічних".



На міжбанківському ринку загострився дефіцит гривневої ліквідності. На початку тижня залишки на кореспондентських рахунках банків різко впали майже на 4 млрд гривень - до 15,7 млрд гривень.



Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув в Україну для зустрічей із владою й участі в 9-й конференції "Ялтинська європейська стратегія" (YES).




У Дніпропетровську під час приїзду у місто президента Віктора Януковича не дозволяли проїхати навіть машинам швидкої медичної допомоги.



У разі визнання Партії регіонів переможцем парламентських виборів у країні можливий "новий Майдан". Про це на прес-конференції в Житомирі заявив голова Ради Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.



В современном мире, где прогресс шагает вперед не по дням, а по часам, много позитивных инноваций предложено для людей.



Після вбивства посла США у Бенгазі Пентагон відправив до берегів Лівії два бойових кораблі та евакуював з країни весь свій дипломатичний персонал.



Тягнибок заявив, що влада перед виборами маніпулює цифрами і намагається переконати населення, що "жити стало краще, жити стало веселіше".



З 13 по 29 вересня 2012 року в столичному арт-центрі "Мистецький арсенал" пройде VI Великий скульптурний салон - мистецький проект, покликаний відобразити процеси, що відбуваються в сучасній українській скульптурі.



Згідно з постановою Кабінету міністрів №843 від 3 вересня, оприлюдненою в середу, для легкових автомобілів з об'ємом двигуна від 1000 до 2000 куб см така ціна становить 7,37 тис грн, від 2000 до 3000 куб см - 14,08 тис грн.