Вт, 2024-03-19, 05:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





"Европейский Союз должен превратиться в федерацию национальных государств, - заявил в Европарламенте глава Европейской Комиссии Жозе Мануэль Баррозу.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



15 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, у другій половині дня короткочасний дощ, у другій половині дня місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с.




Екс-держсекретар США Кондоліза Райс вважає, що українське суспільство саме повинно тиснути на владу задля збереження демократії.





Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 22,059% акцій компанії "Вінницягаз".




Президент Віктор Янукович вважає, що Україна та Туреччина можуть запропонувати Європі своє розуміння витоків цивілізації.



Уряд Японії оголосив про виведення з експлуатації всіх атомних електростанцій країни до 2040 року. Отож він підтвердив свої наміри, про які вперше оголосив після катастрофи на енергоблоці "Фукусіма-1" у березні минулого року.



Професор з Луганська Анатолій Плотніков запропонував і опублікував в міжнародному науковому журналі "Journal of computer science" (8 том, 7 випуск) варіант вирішення однієї з так званих "нерозв'язних" математичних задач P vs NP.



Журналісти знайшли заміський маєток міністра в елітному котеджному містечку Авгур, що на 31 кілометрі обухівської траси. Цю інформацію підтвердили місцеві жителі, одноголосно вказавши на один і той самий будинок.


Щоб місцеві можновладці відкрито заявляли людям: за кого б ви там не голосували, а нам наказано обрати представника влади. Навіть за часів Кучми виборців дурили або купували, але ніколи ще люди не відчували таку неміч та безсилля.




Комітет виборців України вважає прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.


Євроінтеграція України останнім часом уповільнилася через появу додаткових питань Євросоюзу до України, однак їх буде знято після парламентських виборів, вважає президент України Віктор Янукович.


Ввечері 13 вересня де-факто стартував щорічний 9-й форум Ялтинської європейської стратегії (YES). Офіційна частина заходу відбудеться 14 жовтня в Лівадійському палаці.