Вт, 2024-03-19, 11:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У парламент наступного скликання хочуть потрапити представники різних професій - від слюсарів до секретарок, але найцікавішим є те, що з 3109 кандидатів-мажоритарників є 293 людини (майже кожен десятий), які офіційно взагалі числяться безробітними.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявляє, що він недавно не зміг провести побачення з Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання в колонії в Харкові, оскільки цьому противився МЗС України.




У суботу, 15 вересня, збірна України виграла парну зустріч в матчі Кубка Девіса з командою Латвії.



Для України дуже важливо визначитися, в які міждержавні об'єднання вона хоче інтегруватися. Інакше рано чи пізно вона може опинитися в міжнародній ізоляції, переконаний міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.




У Мадриді проходить багатотисячна маніфестація протесту проти політики жорсткої бюджетної економії, що проводиться в країні.




Найприємнішими аспектами відпустки поза межами своєї країни для європейців можуть стати дешевий алкоголь і безкоштовні послуги Wi-Fi.



Многие считают, что фармацевтам должны были доплачивать за то, что они фактически работают врачами, так как их часто спрашивают о том, какие при стенокардии симптомы, а также о других болезнях.



ЄС поки не бачить умов для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу в ході форуму "Ялтинська європейська стратегія" 15 вересня.



Інтеграція на європейських енергетичних ринках у середньостроковій перспективі має привести до встановлення єдиної ціни на російський газ для всіх споживачів.



У наступному десятилітті більш привілейованими країнами в світі стануть країни, що володіють достатніми запасами води та харчових продуктів.



42-й Міжнародний кінофестиваль "Молодість" пройде 20-28 жовтня 2012 у Києві. У програмі - більш ніж 300 фільмів, у тому числі 60 - українських.



16 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі короткочасний дощ, місцями гроза, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +18...+20 градусів.



Сьогодні, 15 вересня, набрала чинності угода з Польщею про скасування плати за національні візи.



Міністерство охорони здоров'я Чехії повністю заборонило продаж алкогольних напоїв міцністю понад 20 градусів на території країни. Санкція накладена у зв'язку з масовими отруєннями метиловим спиртом.



Рештки загиблих при теракті в американському консульстві в Бенгазі доставлено на авіабазу Ендрюс під Вашингтоном, на траурній церемонії присутні президент США Барак Обама і держсекретар США Гілларі Клінтон.



Лист має бути оригінальний, настроєвого характеру, невеликий за обсягом, мати довільну композицію з індивідуальними думками та враженнями, без претензії на вичерпне і визначальне трактування теми.



Колишній державний секретар США Кондоліза Райс передала лист підтримки екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка перебуває у в'язниці.



В Китаї відновилися антияпонські акції протесту - у зв'язку з територіальною суперечкою навколо островів Сенкаку, які в Китаї називають Дяоюйтай.



Щонайменше, п'ять військовослужбовок постраждали в результаті нападу на базу багатонаціональних миротворчих сил в північному Сінаї, недалеко від кордону Єгипту з Ізраїлем і з сектором Гази.



Комітет виборців України вважає прямий підкуп виборців найбільш небезпечним порушенням для фальсифікації підсумків виборів Верховної Ради.



Сучасний ринок побутових електроприладів та салони краси все частіше пропонують нам чудодійні прилади для поліпшення здоров’я. Як правило вони дорогі та недієві, але завдяки псевдонауковій рекламі активно розповсюджуються. Прикладом таких приладів є так звані детоксикаційні ванни для ніг.