Вт, 2024-03-19, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



20 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +22...+24 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Винахідник з Харкова розв'язав проблему утилізації пакувальних матеріалів, над якою б'ються науковці зі США, Німеччини, Японії та Фінляндії.



Влада Франції після того, як французький тижневик опублікував карикатури на пророка Мухаммеда, вирішила в п'ятницю тимчасово закрити свої посольства і школи в 20 країнах.




Парламент схвалив у першому читанні проект закону щодо права власності на землю. За відповідне рішення проголосували 233 депутати.




Українська делегація на чолі з головою Нацбанку Сергієм Арбузовим прибула з робочим візитом до США на переговори з МВФ.



У Євросоюзу може з'явитися президент, спільне МЗС, можливо, єдина армія і єдина європейська віза. Про це йдеться в проекті реформи, яку запропонували одинадцять міністрів закордонних справ країн Євросоюзу.



Сьогодні ввечері в Донецьку, на "Донбас Арені", стартує в найпрестижнішому клубному турнірі континенту - Лізі чемпіонів - і найсильніший клуб України останніх років "Шахтар".




Ініціативна група в Facebook розраховує в перспективі зібрати 3 млн підписів за референдум про приєднання України в якості 10 нових штатів до США.




Мова йде про випробування ракет і танкових снарядів, можливо, оснащених хімічними боєголовками, проведених сирійської армією.



Відомий голлівудський продюсер Рік МакКаллум хоче зняти історичний фільм на території України. Про це він заявив на конференції "Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості", яка відбулася в рамках Kiev Media Week.




Французький сатиричний тижневик Charlie Hebdo опублікував у номері, який з'явиться на прилавках у середу, карикатури на пророка Мухаммеда.