Вт, 2024-03-19, 12:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Українці бідніші за росіян та литовців. Такі дані містяться у "Звіті про світове багатство 2012 року" німецької страхової компанія Allianz, яка оцінила країни за рівнем доходів їхніх громадян.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Якби вибори відбулися найближчим часом, за Партію регіонів проголосували б 21,2% громадян, а за Об'єднану опозицію – 17,2%.



Настоящая талантливая актриса может сыграть любую роль: драматическую, комедийную, трагическую, авангардную. И сделает это блестяще.

необычные гаджеты для авто

 

Первые места всех хит-парадов занимает гаджет TurnSmart. Это устройство являет собой зеркало заднего обзора, только не то, которое все мы привыкли видеть, а широкоугольное.




Слідом за "Динамо" і "Шахтарем", які у вівторок і середу провели свої поєдинки в Лізі чемпіонів, свій єврокубковий шлях почнуть сьогодні "Дніпро" і "Металіст".



21 вересня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, удень місцями грози, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +18...+20 градусів.




"Індевор" злетів з посадочного комплексу шатлів в центрі імені Кеннеді на літаку-носії - модифікованому "Боїнгу-747".




Путіна непокоїть дедалі активніший рух протесту, але він не хоче вступати з ним у пряму конфронтацію, тому позбавляє фінансування продемократичні організації.




Громадська організація "Вінницька правозахисна група" вимагає перевірки інформації про катування в Дніпропетровській виправній колонії №89.




Кандидата у народні депутати по округу №169 (Харків) Олександра Кірша у середу, 19 вересня, госпіталізовано в офтальмологічну лікарню № 14 з опіком ока.




Цьогоріч "Гогольфест" відбудеться в цікавому місці - у цехах занедбаного експериментально-механічного заводу, за 300 метрів від станції метро "Видубичі".



Стан фінансів, до якого дійшли Ірландія та низка інших членів Євросоюзу, - це результат того, що національна система контролю за фінансовим сектором не була достатньою.




 

Плащаниця Пресвятої Богородиці прибула з Гефсиманії до Києво-Печерської Лаври.



Юлія Тимошенко та Юрій Луценко у в’язниці, тиск на TBі, і тепер посилення закону. Громадській думці буде складно повірити, що це робиться в інтересах країни, а не в інтересах правлячої влади.



У Донецьку, на "Донбас Арені", завершився поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між чемпіонами України і Данії - "Шахтарем" і "Нордшелландом".





Угода про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності Незалежних Держав для України, Росії та Бєларусі набула чинності.



Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив, що сирійський конфлікт не може бути вирішений силою зброї, хоча уряд і повстанці повні рішучості отримати перемогу в громадянській війні.