Вт, 2024-03-19, 03:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Після того як патрульні катери південнокорейських ВМС зробили кілька попереджувальних пострілів у бік рибальських суден КНДР у Жовтому морі, військове керівництво КНДР заявило, що завдасть удару по своєму сусідові, якщо його кораблі зроблять хоча б ще один постріл.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наш час одним із найцінніших ресурсів будь-якого приватного підприємця чи компанії є її репутація і добре ім’я. Саме тому багато сучасних бізнесменів прагнуть захистити його.



23 вересня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +16...+18 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Експерт зазначив, що для бізнесменів, які балотуються в народні депутати, велике значення відіграє поняття депутатської недоторканності як фактора захисту власного бізнесу.




37 учнів Чаплинської школи Петриківського району Дніпропетровської області отруїлися 19-20 вересня.




Генсек Ради Європи Торбйорн Ягланд закликає Верховну Раду відмовитися від ідеї внести зміни до Кримінального кодексу про наклеп.

У нас відбувається масштабне зниження робочої сили і зниження кількості талантів. Про це під час виступу на Міжнародному інвестиційному форумі Сочі-2012 сказав президент і головний виконавчий директор, Boston Consulting Group Ханс-Пол Бюркнер.




22 вересня 2012 о 17 годині 49 хвилин по Києву Сонце вкотре перетне небесний екватор і перейде з північної півкулі небесної сфери в південну.

 


Журналисты спросили у Андрея Капраля хочет ли он, чтобы какая-то из дочерей пошла по его музыкальным следам? Есть ли у них склонность к музыке?




З 27 вересня до 15 жовтня в Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться виставка "Європейський вимір".



Західна преса коментує початок процедури британського правосуддя, яка має встановити всі обставини смерті Литвиненка, отруєного в 2006 році в Лондоні полонієм.




За кількістю осіб, які хочуть проголосувати за заявою про зміну місця голосування, 222 округ Києва лишається лідером, про що свідчить витяг з державного реєстру виборців.



Київ і Київська область лідирують за кількістю порушень, пов'язаних з виборчим процесом, свідчать дані Міністерства внутрішніх справ України.



Злива зі шквальним вітром, що промайнула над Одесою в черговий раз стала причиною затоплення проїжджої частини ряду вулиць, що вже призвело до величезних заторів в місті.



22 вересня в Києві хмарно із проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +17...+19 градусів.