Вт, 2024-03-19, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У Москві розпочався збір підписів за всенародний референдум Росії, України і Бєларусі з питання про возз'єднання.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Омивані холодними водами Атлантики і Північного моря, Оркнейські острови є найбільшим у світі полігоном для випробування різних технологій із промислового використання енергії морських хвиль.



Чеська поліції 24 вересня заарештував двох осіб, підозрюваних у виробництві і розповсюдженні контрафактного алкоголю, в результаті вживання якого загинули декілька десятків людей.



Зараз зв'язок політики і великого бізнесу набув особливо загрозливих форм, що "загрожує не тільки економічній безпеці України, а й стає серйозною небезпекою для криміналізації Європи.




Україна увійшла до групи країн, де наближені до влади проплачені коментатори маніпулюють і направляють дискусії в Інтернеті в потрібне русло



 

Жоден з кандидатів від опозиції не пройшов до парламенту Бєларусі, повідомила голова Центрвиборчкому колишньої радянської республіки.



Україна ризикнула піти на торговельний конфлікт з країнами-членами Світової організації торгівлі (СОТ) і подала заявку на перегляд митних зборів за 350 товарними позиціями.




ОВК округу №135 (Приморський район Одеси) відхилила список кандидатур, запропонованих ВО "Свобода" до складу дільничних виборчих комісій.



Після ухвалення в Україні Закону про морські порти, у провідних круїзних операторів світу з'явилася реальна перспектива створення своєї берегової інфраструктури в тутешніх чорноморських портах.




У неділю, 23 вересня, у Києві на стадіоні "Спартак" проходив останній день пивного свята "Октоберфест 2012".